Glødende nyheter fra ARIUL

Vi synes det er stor stas å presentere nyheter for dere, og denne gangen har vi fått inn tre spennende produkter fra Ariul! Ariul er et globalt anerkjent hudpleiemerke som streber etter å utforske fordelene med naturlige ingredienser som er bra for hud og kropp, samtidig som de gir en sunn glød.

Nyhetene

ARIUL Yuzu Vita Fresh Sleeping Mask

Denne masken har du kanskje sett før, og den har faktisk vært i vårt sortiment tidligere. Sist gang masken kom inn fløy den ut av hyllene, men nå har vi endelig fått påfyll av denne godbiten! AIRUL Yuzu Vita Fresh Sleeping Mask er en nattmaske som er full av aktive og nærende ingredienser. Blant annet inneholder den Yuzu-frukt som har et høyt innhold av vitamin C, i tillegg til vitamin E og F. Sammen motvirker disse blant annet pigmentering, og resultatet er en glødende hud når du våkner om morgenen. 

ARIUL Shine Muscat Intensive Firming Sleeping Mask

Neste nyhet ut er også for deg som ønsker litt ekstra glød til en slapp og sliten hud. Shine Muscat Intensive Firming Mask er en oppstrammende maske som inneholder shine muscat – også kjent som luksufrukten i Sør-Korea. Shine Muscat er faktisk en druetype som gjerne tilsettes i hudpleie for å gi en ny glød til huden! Denne masken tilfører også godt med fukt og kan bidra til å behandle fine linjer og styrke hudbarrieren. 

ARIUL True AC Spot cover Duo Set

Siste nyhet ut er True AC Spot Cover Duo set! Dette er en type akneplaster som både skal bekjempe og pleie urenheter på huden. True AC Spot Cover Duo set inneholder 76 plastre som vil roe ned betente kviser, i tillegg til 30 plastre som vil rense den bestente kvisen for puss. Disse plastrene er gjennomsiktig og tynne for å blende så godt som mulig inn i huden, og du kan derfor bruke disse både dag og natt.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *