Guide til en stressfri julehandel – våre beste julegavetips!

Selv om vi alle er innforstått med at julen kommer hvert år, har den en tendens til å komme litt brått på likevel. I år som i fjor skal også julegavene handles inn, og mange har nok mer enn nok å holde på med i desember måned. Derfor er vi her for å minne deg på at det lønner seg å begynne nå! Og for deg som ikke er så glad i stappfulle kjøpesentre og tunge poser er netthandel et raskt, enkelt og behagelig alternativ. For å gjøre det hele enda enklere har vi i tillegg laget en liten oversikt over noen av våre aller beste julegave-tips!

Gavesett for enhver

Uansett hvem gaven er til, er gavesett alltid en slager! Det er en perfekt mulighet for å teste ut forskjellige produkter, enten det er til deg selv eller noen andre. ISNTREE Hyaluronic Acid Special Trial Kit er en av våre store favoritter og inneholder toner, essens og fuktighetskrem i ministørrelse. Ikke bare kan disse produktene brukes av alle hudtyper, de passer også spesielt godt i vinterhalvåret! Et annet alternativ er COSRX AC Collection Trial Kit Mild, som inneholder rens, toner, fuktighetskrem og behandlingssalve fra COSRX sin populære AC Collection. Produktene i settet er milde og skånsomme, og er en perfekt gave til for eksempel tenåringer, de med sensitiv hud eller de som er mye på reisefot!

Kjenner du noen som aldri kan gå noe sted uten en håndkrem? Da er ARIUL Tell Me Your Wish Hand Care Gift Set midt i blinken! De fleste av oss merker nok at tørr luft kombinert med hyppig håndvask og hånddesinfeksjon kan være ganske hardt mot huden. I dette gavesettet får man 5 forskjellige håndkremer som har hver sin vidunderlige lukt og superkult design – ypperlig både til venner, familiemedlemmer eller andre som fortjener silkemyke hender.

Klassiske superhits

Hud er individuelt og det er ikke alltid like lett å vite hvilke produkter som passer best til hvem. Likevel finnes det noen mirakelprodukter som som går rett hjem hos de aller fleste hudtyper. For eksempel er BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm et av våre mest populære produkter gjennom tidene – perfekt om du ønsker å introdusere oljerens til noen du er glad i! Og dersom gaven er til noen som allerede er investert i K-beauty verden kan man heller ikke gå feil med denne superfavoritten.

Et annet sikkert valg er vårt Snail Kit med blant annet COSRXs populære sneglessens og fuktighetskrem. Også disse er i toppsjiktet av vår bestselgerliste og passer godt både til K-beauty nybegynneren og veteranen. Like godt egnet både til menn som til kvinner, en god match for alle hudtyper og gir jevn, glatt og glødende hud.

Gi bort litt luksus

Om du ønsker å gi bort følelsen av luksus er D’ALBA PIEDMONT Ampoule Balm White Truffle Eco Moisturizing Cream en soleklar vinner. Dette produktet er en helt fantastisk fuktighetskrem som kommer i en lekker forpakning som bærer preg av ekslusivitet. Kremen kan brukes av alle hudtyper og passer supergodt som julegave til for eksempel mor, tante, venn eller kanskje deg selv?

Hjemmespa-opplevelsen

Lite gir en like stor følelse av velvære som noen gode kroppspleieprodukter. SNP Prep Cafferonic Body Scrub og SNP Prep Cafferonic Body Lotion er to herlige produkter som gjør det enkelt å implementere egenpleie i hverdagen. Både skrubben og fuktighetskremen gjør huden over hele kroppen silkemyk og behagelig, og kan brukes av alle. En annen godbit til hjemmespaet er PYUNKANG YUL ATO Nourishing Baby Oil, en supergod olje som enten kan smøres dirkete på huden, blandes inn i en body lotion eller tilføres i badevannet.

Vi kan selvfølgelig heller ikke glemme den avslappende effekten av en ansiktsmaske, prikken over i’en om man skal senke skuldrene med hjemmespa. For sheetmaske-elskeren anbefaler vi ABIB Mild Acidic pH Sheet Mask Kit, som inneholder en samling med 4 av ABIBs aller beste sheetmasker. Mens wash-off masken I’M FROM Mugwort Mask gir en deilig avkjølende effekt – en skikkelig slager for alle som er glad i egenpleie!

Til den som har alt

Sist men ikke minst har vi vår egne SKINSECRET Luftfukter. Det er ikke en underdrivelse når vi sier at alle har godt av en luftfukter i vinterhalvåret, når luften både inne og ute er tørrere. Gi bort et bedre inneklima til den som tilsynelatende har alt; både hud, hår og lepper vil oppleves mer harmonisk! I tillegg kan man gjerne tilsette ulike essensielle oljer for å skape akkurat den stemningen man selv ønsker.

Eller…

Hvis du fortsatt synes det er vanskelig å finne den perfekte gaven er SKINSECRET gavekort helt ypperlig. Bestem hvilket beløp du vil gi, få gavekortet tilsendt på epost og så kan vedkomne velge helt selv.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *