Guide til I’m From

I’M FROM er et av våre mest populære merker, og vi elsker virkelig deres produkter. Med det enkle slagordet “Nature as it as, it’s I’m From” evner de virkelig å få frem essensen i deres merke. I’M FROM er nemlig bevisst når det kommer til ingredienser, og verdsetter hva naturen har å by på. Kombinasjonen av gode, naturlige ingredienser og de mest effektive formuleringene resulterer i holy-grail produkter og hudpleie som faktisk fungerer. Dette er et merke som passer for alle hudtyper og som effektivt behandler ulike hudproblemer. Her er den store I’M FROM-guiden!

Naturens beste ingredienser

Som sagt er naturen i sentrum på I’M FROM sine ingredienslister. Produktene deres er basert på tradisjonelle ingredienser som lenge har blitt brukt rundt omkring i Asia, takket være sine skjønnhets-fremmende egenskaper. Blant annet finner vi høye konsentrasjoner av stjerneingrediensene risvann, ginseng, honning og burot i deres ulike serier. Disse er helt supre for å hjelpe huden til sitt beste utgangspunkt, samtidig som de på hver sin måte løser ulike utfordringer.

Ris

Risekstrakt er ingrediensen for deg med sensitiv hud som ønsker å opprettholde ungdommelig og frisk hud! Ris er nemlig naturlig rik på vitamin B og E, som ikke bare gir fukt og beroliger huden, men som også beskytter og styrker hudbarrieren. Vitamin B3, mer kjent som niacin, jevner ut hudtonen, og vitamin E har i tillegg antioksidative egenskaper, som betyr at den beskytter huden mot frie radikaler og solskader.

I’M FROM sin ris-serie består av Rice Toner, Rice Serum og Rice Cream – som utgjør noen av våre aller største bestselgere!

Ginseng

Ginseng er en skikkelig næringsbombe og er en kilde til saponiner, polysakkarider, sukker, vitamin B1, B2, B12, pantotensyre og mineraler, som sammen bidrar til sunne hudceller, økt blodsirkulajson og optimal hudhelse. Polysakkaridene og glykoproteinene bidrar til en glatt, fast og jevn hudoverflate med færre fine linjer. Samtidig gjør den seg godt for området rundt øynene, da den hjelper til med å bekjempe mørke ringer og “puffy” øyne. Dette er derfor den ultimate ingrediensen for deg som ønsker effektiv men naturlig anti-age.

I denne serien finner vi Ginseng Serum og Ginseng Eye Cream, som passer helt ypperlig i samme rutine.

Honning

Et av de mest kjente produktene til I’M FROM er deres Honey Mask. Her er det honning som er den store stjernen, en annen næringsrik superingrediens som hjelper huden med å helbrede seg selv. Den er derfor midt i blinken for deg som sliter med en svekket hudbarriere, og ønsker dyp fuktighet og næring.

I tillegg til den populær ansiktsmasken, har vi nettopp fått inn flere herlige honning-produkter. Honey Serum og Honey Glow Cream er duoen for deg som ønsker behagelig, duggfrisk og glødende hud!

Tindved

Dersom du har fet eller akneutsatt hud, er tindved (sea buckthorn på engelsk) en ingrediens å se etter. Ikke bare er denne ingrediensen rik på vitaminer, den trenger også dypt ned i huden og balanserer produksjonen av olje. På denne måten vil kviser og akne forebygges, og hudhelsen vedlikeholdes!

Vitamin Fruit Serum og Vitamin Tree Gel er I’M FROMs tindeved-produkter. Her får huden lettvektig og pleiende fuktighet, tilføres gunstige vitaminer og pleies. En særlig god match for fet hud som ønsker seg en jevnere hudtone og færre urenheter.

Burot

Til slutt har vi burot, eller mugwort, som er en kraftig beroligende ingrediens. Denne roten er både antibakteriell og anti-inflammatorisk, og er derfor en super ingrediens for sensitiv og akneutsatt hud. Rødhet, irritasjon og betennelse roes effektivt ned ved hjelp av denne godbiten.

I burot-serien finner vi Mugwort Essence, Mugwort Mask og Mugwort Sheet Mask, som er gode ha for hånden når huden trenger ekstra lindrende pleie.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *