Guide til Pyunkang Yul!

Pyunkang Yul har siden lanseringen i 2021 vokst til å bli et et stort og populært merke her på SkinSecret. Både opprinnelsen og utseendet er noe annerledes enn hos andre hudpleiemerker, og de minimalistiske og stilrene produktene er lette å kjenne igjen. Dette reflekterer i stor grad innhold og ingredienser, som er både få og naturlige. Resultatet blir rene og skånsomme produkter som er trygge for alle hudtyper! Les videre for å lære enda mer Pyunkang Yul og deres fantastiske produkter.

Den ultimate guiden til Pyunkang Yul

Opprinnelig ble faktisk IT-merket Pyunkang Yul ble etablert av et anerkjent koreansk sykehus for å behandle ulike hudproblemer. Tanken bak er å kun fokusere på produktets funksjonalitet, og droppe alle unødvendige ingredienser. Alt som finnes på ingredienslisten har en positiv virkning på huden, og man slipper eventuell irritasjon fra ingredienser som kun er tilsatt for duft eller tekstur. Takket være dette er produktene milde og effektive, samtidig som de er av høy standard og kvalitet. Blant det brede utvalget finner man godbiter som hjelper til med å behandle alt fra tørrhet og eksem, til en ubalansert oljeproduksjon og akne.

Calming-produkter

Calming-serien er det nyeste tilskuddet fra Pyunkang Yul, men har raskt blitt populære. Her er det beroligende ekstrakter som står i sentrum, og produktene i denne serien er derfor en god match for alle som sliter med sensitiv og irritert hud. Noen av ingrediensene som går igjen er blant annet centella asiatica, madecassoside og hyaluronsyre. Sammen jobber disse for å fukte huden godt i dybden, hjelpe den tilbake i balanse og ikke minst lindre svie, rødhet og infeksjoner. Alle som ønsker å roe ned huden kan nyte godt av disse produktene, og de er derfor en god match for å behandle både akne, eksem og en svekket hudbarriere.

ATO-serien

En annen populær produktserie, er ATO-serien, som opprinnelig er utviklet for babyer. Det betyr likevel ikke at voksne ikke kan bruke de herlige produktene. Tvert imot passer de svært godt for de med en reaktiv og sensitiv hud, som trenger enkle og skånsomme produkter. Her pleies og fuktes huden, helt uten irriterende eller sterke ingredienser. Perfekt dersom huden din ikke tåler så mye, for eksempel ved tilstander som rosascea.

Fuktighet og næring

Videre er en stor andel av produktene frittstående, men med et hovedfokus på fukt og næring. Ved hjelp av ulike medisinplanter fra tradisjonell kinesisk medisin hjelpes hudcellene til å regenerere seg selv, samtidig som huden balanseres. I tillegg bidrar disse produktene til å dempe eventuell betennelse, mette huden med fuktighet og beskytte mot skader fra frie radikaler. De kan brukes av alle som ønsker seg sunn og glatt hud, uansett utgangspunkt!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *