Natalies morgenrutine for glødende hud om vinteren!

Har du vært innom bloggen og lest våre artikler tidligere? Da kjenner du kanskje igjen mitt navn og ansikt fra forfattersignaturen nederst i innleggene! I dag er det nemlig SkinSecrets innholdsprodusent, altså meg, som skal dele min rutine. Jeg heter Natalie her er mine nåværende favoritter for å opprettholde gløden gjennom vinteren.

Min hudtype og utfordinger om vinteren

Jeg har den aller vanligste hudtypen, nemlig kombinasjonshud. Dette innebærer at huden min gjerne oppfører seg litt ulikt gjennom året. Om vinteren er det tørrhet som er min store utfordring, og jeg opplever derfor også at hudcellene dør mye raskere. Det vil si; gusten hudtone og flassende områder er heller ikke fremmed for meg i de kaldeste månedene.

For å beholde den glatte overflaten og sunne gløden jeg ønsker, er det helt essensielt med nok fuktighet, som både hydrerer i dybden og smører og pleier det ytterste hudlaget. I tillegg ser jeg etter gode ingredienser som gir næring til huden og sørger for å holde hudcellene friske, nettopp for å unngå det grålige skjæret i hudtonen som fort kan komme om vinteren.

Morgenrutinen som gir den perfekte glød

Rens: Beauty Of Joeseon Green Plum Refreshing Cleanser

Først og fremst begynner rutinen med en vannbasert rens. Siden min hudtype er kombinert, produserer jeg naturlig litt mer olje i T-sonen enn resten av ansiktet, og derfor er jeg avhengig av å få renset vekk olje og smuss som dannes på huden i løpet av natten. Min nåværende favoritt er Beauty Of Joeseon Green Plum Refreshing Cleanser. Jeg digger at den er mild og snill mot huden, slik at jeg får renset huden godt uten at de tørrere partiene i ansiktet tørkes ut!

Toner: ACWELL Phyto Active Balancing Toner

Videre er det toner som står på agendaen, et steg jeg har blitt mer og mer avhengig av. ACWELL Phyto Active Balancing Toner passer perfekt som et mellomsteg for å booste hudens fuktighet, plumpe den opp og forberede til påfølgende produkter! For å holde huden i sjakk i kulden er lagvis fuktighet nøkkelen, og da er denne toneren med sine næringsrike ingredienser midt i blinken.

Essens: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Dette er en gammel klassiker, en favoritt som passer alle årstider. COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er virkelig et IT-produkt som sørger for næring og fuktighet, og bidrar til en en jevn, myk og glatt hud. Som mange andre har jeg lagt min elsk på denne essensen, og kommer antakelig til å fortsette å kjøpe den igjen og igjen.

Serum: COSRX The Vitamin C 23 Serum

Vitamin C er en av mine favorittingredienser, og derfor sverger jeg til COSRX The Vitamin C 23 Serum. Tidligere har jeg stort sett brukt c-vitamin serum  i sommerhalvåret, men i år har jeg faktisk brukt det også gjennom vinteren. Dette er nemlig den ultimate glød-giveren for min hud! Da COSRX lanserte dette serumet, som i tillegg inneholder hyaluronsyre, ble det fort en innertier hos meg!

Øyekrem: ACWELL Licorice pH Balancing Intensive Eye Cream

For meg er øyekrem et absolutt must, og slik har det vært i mange år. Huden rundt øynene mine er spesielt tynn og delikat, og derfor er det viktig med ekstra fuktighet. Gjennom året har jeg byttet litt på, men i høst vendte jeg tilbake til ACWELL Licorice pH Balancing Intensive Eye Cream. Den inneholder nemlig også koffein som har en oppstrammende effekt, noe jeg setter spesielt stor pris på når jeg står opp i vintermørket og ønsker å se mer opplagt ut.

Fuktighetskrem: SKINFOOD Royal Honey Propolis Enrich Barrier Cream

Dette steget gir meg muligheten til å lukke alle de gode produktene inne i huden. Om vinteren velger jeg gjerne en ganske tykk krem som virkelig metter huden med fuktighet. SKINFOOD Royal Honey Propolis Enrich Barrier Cream er helt super for å behandle tørrhet, og gir den glatte og myke finishen jeg ønsker!

Solkrem: PURITO Daily Go-To Sunscreen

Sist men ikke minst; solfaktor! Selv på vinteren avslutter jeg alltid rutinen med solfaktor, for å gi huden maksimal beskyttelse. PURITO Daily Go-To Sunscreen er den nåværende favoritten, den gir nemlig en ekstra boost av fuktighet. Huden etterlates deilig, silkemyk og klar for dagen!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *