Guide til våre kviseplastre

Det finnes mange produkter som hevder å være mirakelkurer mot kviser. Noen fungerer bedre enn andre, og det er mange gode alternativer for å behandle akneutsatt hud. Dersom du derimot bare opplever en eller to kviser, ønsker du kanskje bare å ta knekken på disse så fort som mulig? Isåfall er kviseplaster det aller beste alternativet! Glem kjerringråd som å sove med tannkrem på kvisen; her er guiden til våre kviseplastre.

Hvordan fungerer et kviseplaster?

Kviseplaster er ganske enkelt et plaster som plasseres over en aktiv kvise og behandler den. Plastrene er er laget av hydrokolloid, som ofte brukes for behandle sår. I tillegg vil hydrokolloid hjelpe til med å absorbere talg og overflødig væske. De suger altså ut pusset i kvisen og tørker den ut, uten å skape irritasjon.

Ikke minst hindrer de fukt og bakterier fra å trenge inn i huden og forverre infeksjonen, samtidig som plastrene gjør det lettere å la være å pirke. Kviseplastrene fungerer aller best på mer overfladiske kviser som er klare til å “poppe”, men de hjelper også med å flate ut de kvisene som sitter dypere, i tillegg til å gjøre dem mindre smertefulle.

Hvordan bruke dem?

Kviseplasteret skal plasseres direkte på kvisen(e), etter en dobbelrensen. Området skal være helt tørt og det skal altså ikke påføres noen hudpleieprodukter på området hvor kviseplasteret skal sitte. Etter at plasteret er festet kan du gå videre med hudpleierutinen. For best effekt bør plasteret få være på i minst 6 timer, gjerne over natten.

Våre kviseplastre

Vi har et utvalg av hele 4 forskjellige typer kviseplastre, og det kan være vanskelig å vite hvilke som passer best. De ulike variantene har samme funksjon, men varier litt i utseende og bruksområde. Vi forklarer forskjellene!

COSRX AC Collection Acne Patch

Disse er godt egnet til større akneutbrudd, og deg som sliter med flere kviser på samme område. Plastrene er ultratynne men er ganske store i diameter, slik at de kan dekke over flere kviser samtidig. AC Collection Acne Patch passer godt dersom man er plaget med kviser i for eksempel kjeveområdet og nær hårlinjen, samt på rygg og bryst. I en pakke følger det med 26 kviseplaster i 3 ulike størrelser.

COSRX Acne Pimple Master Patch

Dette er COSRX sine originale kviseplastre, og er derfor en folkefavoritt hos oss. Størrelsene varierer fra 7mm til 12mm slik at du kan tilpasse størrelsen til den typen og størrelse kviser du opplever. Passer godt dersom man opplever en kvise her og der, som trenger å dekkes over.

COSRX Clear Fit Master Patch

Disse plastrene er enda tynnere og mindre synlige, og er utviklet for å være så lite synlig som mulig under sminke. Clear Fit Master Patch er derfor godt egnet for deg som ønsker å bruke kviseplaster på dagtid.

COSRX Master Patch Intensive

Til slutt har vi Master Patch Intensive, som også inneholder både tetreolje og salisylsyre. Disse plastrene vil derfor jobbe dypere nedover i huden for å løse opp innholdet i kvisen og redusere inflammasjon. En god match for større, betente kviseutbrudd. Kommer i størrelsen 13mm og 16mm.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *