Guide til våre produkter med vitamin C!

Vitamin C er en super ingrediens for huden, og kanskje en av de som anbefales oftest av hudpleiere om du ønsker en glødende hud. I tillegg til å booste kollagenproduksjonen, hjelper den til med å jevne ut fine linjer og lysne pigmentflekker. Med andre ord er vitamin C noe som absolutt er verdt å ha med i hudpleierutinen din. I denne artikkelen guider vi deg gjennom våre favoritter som inneholder superingrediensen! 

Dette er vitamin C

Vitamin C er et viktig næringsstoff som spiller en sentral rolle blant annet i veksten av hudceller og deres evne til å reparere seg selv. Kroppen klarer imidlertid ikke å produsere det på egen hånd, og vitaminet kan derfor enten inntas via mat eller påføres i et hudpleieprodukt. Det finnes lite dokumentasjon på at inntak av vitaminet har en direkte innvirkning hudkvaliteten, men det har derimot vist seg å være svært virkningsfullt å påføre det direkte på huden. Som ingrediens i produkter er vitamin C oftest å finne i form av askorbinsyre. Andre produkter kan også inneholde ingredienser som har et naturlig innhold av vitamin C – men som kan ha like god virkning på huden. Du kan lese mer om ingrediensen her her.

Visste du også at vitamin C vil beskytte huden ekstra mot solen i kombinasjon med høy solfaktor? Siden antioksidanten bidrar til å forebygger og beskytter mot solskader, så vil den forbedre beskyttelsen til solfaktoren, samtidig som den reduserer  pigmentflekker, fine linjer og ujevn hudtone. Absolutt en ingrediens som er verdt å teste i sommermånedene!

Guide til våre produkter med vitamin C

PURITO Sea Buckthorn Vital 70 Cream

PURITO Sea Buckthorn Vital 70 Cream passer til deg som ønsker å redusere sjansen for kviseutbrudd, samtidig som den fukter huden godt. Denne inneholder c vitamin i form av tindved – et bær som har et naturlig høyt innhold av superingrediensen! I tillegg til å øke elastisiteten i huden gir den også en jevnere hudtone. Fuktighetskremen passer best til kombinasjonshud, men kan også brukes av andre hudtyper.

ARIUL Yuzu Vita Fresh Sleeping Mask

ARIUL Yuzu Vita Fresh Sleeping Mask er en overnight-maske som er full av næring og aktive ingredienser. Masken har som SKINFOOD Yuja C Dark Spot Clear Essence et høyt innhold av vitamin C fra Yuzu-frukten, som sammen med vitamin E og F motvirker misfarging og pigmentering. I tillegg til å fukte huden godt gjennom natten og hjelpe til med å stramme opp store porer, vil den på sikt jevne ut og gi en mer glødende hudtone. Denne nattmasken er super for deg med tørr hud, men kan også brukes av normal- kombinasjon- og fet hud.

COSRX The Vitamin C 23 Serum

COSRX The Vitamin C 23 Serum er et høykonsentrert serum med 23% vitamin C. I dette serumet finner vi ingrediensen i form av askorbinsyre i tillegg til hyaluronsyre og Super Vitamin E. Sammen vil disse ingrediensene redusere aknearr og pigmentering, gi en mer revitalisert og livlig hudtone, og plumpe og hydrere huden fra innsiden og ut. Hvis du har veldig sensitiv hud anbefaler vi at du for eksempel begynner med serumet 1-2 ganger i uken før du øker bruken gradvis. Dette serumet har høyest innhold av vitamin C og er også supert til deg om ønsker å jobbe med anti-age. Serumet passer til alle hudtyper. 

NEOGEN DERMALOGY Real Vita C Serum

Dette serumet inneholder 22% vitamin C som vil lysne pigmentflekker, redusere kvisearr, glatte ut rynker og stimulere kollagenproduksjonen i huden. NEOGEN DERMALOGY Real Vita C Serum inneholder også vitamin E, niacinamide og panthenol som øker fuktighetnivået i huden og beskytter som ytre påvirkning som stress og forurensing. Dette serumet kan brukes av alle hudtyper, også deg med tørr eller sensitiv hud. Hvis du har veldig sensitiv hud anbefaler vi å venne huden til serumet gradvis.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *