Her er Golden Glows 2020!

Hvert år kårer vi produkter som har utmerket seg på SkinSecret i kåringen SkinSecret Golden Glows. 2020 har vært et annerledes år, og ikke minst så har det vært et spennende år når det kommer til koreansk hudpleie. Vi sitter igjen med mange favoritter, men i årets SkinSecret Golden Glows er det ti produkter som har utmerket seg spesielt, og som er valgt ut i kategoriene Årets mest omtalte, Årets kit, Årets snakkis, Årets gadget, Årets anti-age, Årets fuktombe, Årets struktur, Årets ingrediens, Årets life saver og Årets nykommer.

Her er vinnerne i hver kategori:

Årets mest omtalte: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Produktet som har fått flest omtaler i år er uten tvil COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, en bestselger og en holy grail på SkinSecret. Med 96% filtrert snegleslim er dette et produkt som er elsket av våre kunder, og som har hjulpet mange av våre kunder med deres hudutfordringer. Snegleslimet i denne essensen sørger for å jevne ut rødheter, redusere aknearr, pigmentflekker og hjelper til å glatte ut fine linjer, samt øke spenst og glød i huden. Ikke rart dette produktet har mottatt over 160 omtaler på skinsecret.no i skrivende stund!

Årets kit: NEOGEN X ACWELL Honey Glow Kit

Da vi lanserte Honey Glow Kit ble dette raskt et av våre mest populære sett. Et sett som består av to produkter som sammen gir deg “honningglød” eller “honninghud”, som betyr en jevn og fin hudtone med en sunn glød. Vårt populære Honey Glow Kit består av to bestselgere: ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner og NEOGEN Real Ferment Micro Essence.

Årets snakkis: SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

Denne toneren har definitivt skapt mye buzz i sosiale medier, og da den først ble lansert hos oss, fløy den ut av hyllene fra lageret, så populær var den. Selv om det er en god stund siden vi fikk inn denne, får vi fremdeles daglig spørsmål om hvordan den brukes, hvor raskt man ser resultater, og om man kan bruke den i mer enn 30 dager. Dette er en toner som ved hjelp av AHA, BHA og PHA fører til en jevnere hudtekstur, mindre kviseutbrudd og mindre arr. Og man skal i følge SOME BY MI se resultater i løpet av 30 dager. Toneren kan godt brukes hver dag, og i mer enn 30 dager.

Årets gadget: SKINSECRET CHOM CHOM Led Beauty Mask

I år tok vi koreansk hudpleie til det neste steget og lanserte vår første LED-maske i samarbeid med koeranske IK Medico som ved hjelp av lysterapi stimulerer hudcellene og fører til bedre, sunnere og fornyet hud med mindre rødheter og arr, og med bedre elastisitet. Masken ble tatt veldig godt imot av våre kunder, og vi er glade for å kunne bidra til bedre hudhelse ved hjelp av innovativ lysterapi.

Årets anti-age: D’ALBA PIEDMONT Ampoule Balm White Truffle Anti-Wrinkle Cream

I år er det en fuktighetskrem som har utmerket seg og som gir en luksuriøs anti-aging følelse. Vi snakker om d’Alba Piedmont sin White Truffle Anti-Wrinkle Cream med hvit trøffel som naturlig hjelper huden å bli mer spenstig og ungdommelig. En krem som er hyllet av mange og som er en must-have i mange av våre kunders hudpleierutiner. Forpakningen oser av luksus og konsistensen er passe tykk og vidunderlig myk.

Årets fuktbombe: ISNTREE Hyaluronic Acid Moist Cream

Det er få ingredienser som kan fukte så godt som hyaluronsyre, og denne kremen har hele 5 ulike typer av denne vidunderingrediensen. Kremen har en lettvektig konsistens som gir huden en unik følelse av fukt som varer hele dagen og som sitter godt under sminken. Da den er luktfri og er formulert uten mineralolje, silikoner og essensielle oljer gir vi denne kremen terningkast 6 for kvalitet og evnen til å fukte huden uten å virke klissete eller for fet.

Årets tekstur: BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm

Det er lite som kan måles med teksturen til denne klassikeren av en oljerens. Med sin sorbetaktig og myke konsistens smelter denne raskt inn til å bli en deilig olje som glir på huden og fjerner alt av sminke og smuss lekende lett, og er det perfekte første-steget i den koreanske dobbelrensen. Høyt elsket av oss og våre kunder, og en absolutt go-to for deg som trenger en skånsom og myk måte å rense huden på.

Årets ingrediens: I’M FROM Rice Toner

I’m From Rice Toner stikker av med årets ingrediens, en velfortjent seier! Med 77,78% risekstrakt lokalt utvunnet i Korea, vil denne toneren gi huden en jevnere hudtone, en fin glød og økt spenst. Risekstrakt og risvann har blitt brukt av koreanske kvinner i mange hundre år og er en av de eldste skjønnhetstriksene som finnes for en ungdommelig hud og glød, og denne toneren representerer alt det flotte som denne naturlige ingrediensen har å by på.

Årets life saver: COSRX Acne Pimple Master Patch

De orginale kviselappene! COSRX var et av de første merkene om ikke det første som kom ut med disse geniale kviselappene som dekker over kvisen og sørger for at den minskes og behandles uten at ytterlige smuss legger seg på den. Gjennomsiktige og enkle å påføre, disse kviselappene har blitt en en life saver for mange, i tillegg også en SkinSecret favorite her på SkinSecret!

Årets nykommer: ACWELL Betaglution Ultra Moisture Milk Oil

Dette serumet fra Acwell har med sin unike konsistens overrasket mange positivt. Det er en ansiktsolje som ikke helt er en olje, og et serum som ikke helt er et serum, men som er noe midt i mellom. Denne har vært et must for flere, spesielt de som har slitt med tørre partier, ubalanse i huden og røde områder på ansiktet.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *