Sneglemania: Vi lanserer Dewytree Snail Line!

Vi elsker snegleslim i hudpleieprodukter, det er ingen hemmelighet. Og når vi får nyss om at et av våre favorittmerker har en hudpleieserie hvor filtrert snegeslim står i fokus kan vi ikke annet enn å lansere det på SkinSecret! Snegleslim er en vidunderingrediens som er vanlig i koreansk hudpleie, og denne ingrediensen har fordeler som å glatte ut fine linjer og rynker, jevne ut hudtonen, redusere pigmentflekker og kvisearr, gi mye glød og fukte godt.

Ultra Vitalizing Snail Line

Vi har tatt inn tre herlige produkter fra Dewytree sin Ultra Vitalizing Snail Line; en essens, et serum og en fuktighetskrem. Hvis du drømmer om en glødende hud med færre rødheter, færre arr og med en spenstig og myk hudoverflate bør du definitivt teste denne hudpleieserien. Dewytree fokuserer på naturlige ingredienser de finner i naturen og snegleslim er hovedfokus når det kommer til deres Snail Line.

Essens: DEWYTREE Ultra Vitalizing Snail Essence Water

Dette er en tyktflytende essens med 10% snegleslim som trekker utrolig raskt inn i huden og etterlater ikke en klissete hinne. Den vil hjelpe med å roe ned rødheter og irritasjon i huden på grunn av sitt innhold av ekstrakt fra kamilleblomsten. I tillegg vil den gi huden ekstra fukt ved hjelp av provitamin B5. Og hvis du har tørr hud anbefaler vi at du påfører den i 2 lag på huden rett etter hverandre for å mette hudoverflaten med fuktighet.

Serum: DEWYTREE Ultra Vitalizing Snail Serum

Superstjernen i serien er uten tvil serumet med sine 78% snegleslim som vil gi huden en umiddelbart glød og massevis av fuktighet. Det vi liker spesielt godt med dette serumet er den deilige og akkurat passe tykke konsistensen. Det lukter godt og rent av serumet, men lukten blir ikke liggende på huden etter påførsel om du er skeptisk til produkter med duft. Alle hudtyper vil ha glede av å bruke dette serumet i sin hudpleierutine, men du vil spesielt merke forskjellen om du sliter med dehydrert hud som har rødheter etter akne- og kviseutbrudd.

Cream: DEWYTREE Ultra Vitalizing Snail Cream

Ikke bare er krukken luksuriøs, men selve konsistensen og hvordan den føles på huden er til å dåne for! Teksturen er passe slimete men smelter raskt inn i huden ved påførsel. Kremen inneholder superingrediensen snegleslim, men også fuktighetsgivende og pleiende shea smør, så hvis du har hatt tørr hud i vinter er denne veldig fin å bruke både som dag- og nattkrem. Et tips er å påføre den rett før sminken skal på, da vil sminken sitte som et skudd! Jeg personlig har merket at kremen “strammer opp” huden hvis jeg påfører et ekstra tykt lag som nattkrem, og jeg elsker å våkne opp til klarere og spenstigere hud!

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *