Vi lanserer Beauty Of Joseon!

Beauty of Joseon er et merke som utvikler luksuriøs hudpleie basert på tradisjonelle koreanske ingredienser, også kjent som hanbang. Da Beauty of Joseon tok kontakt og ville at vi skulle lansere produktene deres på SkinSecret kunne vi ikke si nei, og i dag kan vi endelig lansere Beauty of Joseon på SkinSecret!

Tradisjonelle ingredienser og historie

Produktene til Beauty of Joseon inneholder ingredienser som næringsrik ginseng, pleiende ris, styrkende propolis, beroligende lakrisrot, men også andre fermenterte ingredienser. Kvinnene fra det koreanske Joseon Dynastiet (Korea fra 1300- til 1800-tallet) tok godt vare på sin hud og pleiet den ofte med ingredienser de fant i naturen, derav navnet “Beauty of Joseon”. De vasket ansiktet med risvann og smurte huden med propolis og ginseng for å beholde den ungdommelige spensten og gløden. Dette har Beauty of Joseon formidlet når de har utviklet sin egen hudpleieserie med produkter som deres populære Radiance Cleansing Balm og Dynasty Cream.

Våre nyheter

Vi har valgt å ta inn seks produkter fra Beauty of Joseon, som vil gi fukt, glød og spenst til enhver hudtype:

Radiance Cleansing Balm

Denne oljebalmen har en utrolig luksuriøs sherbetaktig konsistens som smelter i kontakt med huden. Den er en perfekt blanding mellom oljebalm og renseolje, og sminken glir lekende lett av. Med risekstrakt og deilige fermenterte ingredienser som inneholder vitamin A og B vil denne rensen ikke bare rense bort alt av sminke og smuss, den vil også jobbe med pigmenteringen i huden og sørge for færre arr og en jevnere hudtone.

Ginseng Essence Water Toner

Dette er ginseng-gull på en flaske. Med hele 80% ginseng vil denne toneren både fukte og styrke hudoverflaten. Toneren inneholder også 2% niacinamide som vil hjelpe med å jevne ut hudtonen og lysne kvisearr og sjenerende pigmentflekker. Konsistensen er like lett som vann og kan påføres lagvis på huden for en ekstra fuktighetsboost.

Glow Serum

Med propolis som nøkkelingrediens gir dette serumet enhver hud umiddelbar glød og spenst. Det er også det perfekte serumet for deg med aknehud og rødheter i huden, og vil ved hjelp av niacinamide og gurkemeie styrke hudbarrieren.

Repair Serum

Dette serumet er proppfullt av ginseng og snegleslim. Begge ingrediensene er effektive mot fine linjer og rynker og vil enkelt øke elastisiteten i huden. Perfekt for deg med dehydrert kombinasjonshud som ønsker å bremse ned aldringsprosessen.

Calming Serum

Grønn te er stjerneingrediensen i dette serumet og vil sørge for at talgproduksjonen blir balansert, så hvis du har fet hud, se opp, for dette er en vinner! Den effektive antioksidanten fra grønn te vil også sørge for at huden fuktes, styrkes, og at eventuelle rødheter reduseres.

Dynasty Cream

Luksus på krukke! Denne kremen gir deg en følelse av å være en koreansk keiserinne. Konsistensen er silkemyk og vil etterlate huden spenstig, fuktet men også myk og jevn. Sminken vil sitte som en drøm og du vil få en lett og naturlig glød ved første påførsel. Kremen er fullspekket med orkideekstrakt og ginseng som vil øke spensten i huden.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *