Hva er retinol og er det noe for deg?

Vi har fått mange henvendelser om å ta inn produkter som inneholder retinol, en ingrediens som det for tiden snakkes mye om. Som vanlig lytter vi til våre kunder og har tatt med oss en nyhet med retinol hjem fra vår tur til Seoul!

Hva er retinol?

La meg først begynne med å kort forklare hva retinol er. Retinol er en form av A-vitamin, og ingrediensens egenskaper er å øke kollagenproduksjon, fornye hudceller og balansere oljeproduksjon. Det vil si at retinol hjelper mot akne, kviser, ujevn hud og er en utmerket anti-aging ingrediens. Dessuten hjelper også retinol til med å reparere solskader man har pådratt seg, som f.eks pigmentflekker.

Hvem kan bruke retinol?

Retinol kan brukes av alle, men sensitive og veldig tørre hudtyper kan reagere med noe irritasjon, flassing og rødhet. Dette avhenger av hvor mye retinol produktet inneholder, og hvor sterkt det er. Et triks her er også å starte forsiktig ved å kun bruke produktet et par dager i uken for så å øke forbruket. Det er omdiskutert om gravide kan bruke produkter med retinol, så rådfør deg med din lege før du velger å ta inn slike produkter i din hudpleierutine under graviditeten.

Vårt nye retinol produkt!

I forrige uke lanserte vi vårt nye merke Skin&Lab som er kjent for sine hudpleieprodukter basert på ulike typer vitaminer, og en av de er SKIN & LAB A Plus Lifting Cream som inneholder vitamin A (retinol). Denne kremen inneholder riktignok en liten andel retinol, men nok til at man får effekt av vitaminets egenskaper. Det unike med dette retinolproduktet er at den inneholder pleiende og fuktighetsgivende ingredienser som motvirker rød og irritert hud selv for de mest sensitive og tørre hudtyper. Det vil si at denne kremen gir deg fordelene til retinol, men uten ulempene! Fuktighetskremen kan brukes både dag og natt og fungerer godt sammen med de andre kremene fra Skin & Lab, slik som i vårt kit hvor du får alle kremene. Disse kan mikses sammen eller brukes på ulike partier på ansiktet hvor du trenger skreddersydd pleie.

Prøv retinol du også!

Eller kjøp settet med alle vitamin-kremene til en rabattert pris:

 

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *