Reisebrev fra Seoul + vårt nye merke!

Det er alltid spennende å reise tilbake til Seoul for å møte eksisterende og nye samarbeidspartnere, og finne ut hva som er nytt siden sist gang vi var i byen. Her er en oppsummering på hva vi har gjort de siste dagene:

Møte med TIA’M

Vi startet uken med et hyggelig møte hos TIA’M. Siden sommeren har vi samarbeidet med dette merket og deres produkter har på få måneder blitt noen av våre mest populære merker på SkinSecret. TIA’M er en forholdsvis liten bedrift som jobber med å utvikle gode produkter med fokus på hudproblemer som sensitivitet, akne og pigmentflekker. De liker å lytte til- og involvere sine kunder og samarbeidspartnere før de utvikler nye produkter, og SkinSecret har fått være med å si sin mening om flere av deres nye produkter. Vi var så heldige å møte blide Luna og grunnleggeren av TIA’M for å snakke om fremtidige strategier og produktutvikling. Vi fikk også med oss et par nyheter som de snart kommer til å lansere, så se opp for ferske godsaker fra dette innovative hudpleiemerket i nær fremtid.

Fikk du med deg TIA’Ms to nyheter som vi skrev om i forrige uke?

Middag med HelloSkin

helloskin skinsecret

Det er alltid en fornøyelse å møte vår venn Si Heon, som er mannen bak de høyt elskede Jumiso-produktene. Vi møttes over deilig koreansk grill også kalt “samgyeopsal” som går ut på å grille kjøtt rundt bordet og spise det sammen med flere sideretter som kimchi, ris, salat, syltede grønnsaker og ulike dipper. Vi kan ikke røpe alt hva vi snakket om, men vi kan fortelle såpass at de kommer til å utvide produktutvalget ytterligere, og vi tviler ikke på at det nok en gang blir en suksess. I mellomtiden finner du deres produkter her:

Møte med vårt nye merke Skin & Lab!

skinnlab skinsecret

Vi gledet oss veldig til å møte vårt nye merke Skin & Lab. I forkant av at vi kan lansere et nytt merke på SkinSecret er det gjerne flere måneder med dialog på epost. Det er derfor utrolig hyggelig når vi kommer til Seoul og får mulighet til å møte endelig får møte personene vi har kommunisert så lenge med. Noen ganger er det utfordrende å møtes ansikt til ansikt på grunn av språkbarrieren, mens andre ganger går det over all forventning, slik som når vi denne gang møtte Skin & Lab. I kjent stil hadde vi med oss sjokolade fra Norge som gave, noe som ble godt tatt i mot.

Vi har i løpet av de siste månedene testet alle Skin & Lab sine produkter og har nå tatt inn et utvalg av disse på SkinSecret. Filosofien bak Skin & Lab er produkter basert på ulike vitaminer som gir skreddersydd pleie til huden din. Produktene er tilgjengelig her på skinsecret.no og på showrommet vårt i Oslo! Du kan lese mer om Skin & Lab og produktene deres her!

På torsdag og fredag denne uken skal vi på Koreas største skjønnhetsmesse for å møte enda flere merker og få med oss de heteste trendene innen koreansk skjønnhet! Vi lager stories og sender live mens vi er her i Seoul, så husk å følg oss på Instagram for å få med deg alt 🙂

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *