Vi lanserer Skin & Lab!

Vi har nok en spennende nyhet å dele med dere: Endelig kan vi introdusere Skin & Lab på SkinSecret, et hudpleiemerke vi lenge har hatt i kikkerten!

Hvorfor Skin & Lab?

Skin & Lab har en fornuftig filosofi bak produktene sine. De tilbyr hudpleie som er tilpasset de ulike hudutfordringene. De fleste av oss har flere hudproblemer vi sliter med og huden endres ikke bare med sesong og alder, men også fra dag til dag. Derfor har Skin & Lab utviklet produkter man lett kan blande sammen og bruke om hverandre uten å være redd for at ingrediensene ikke passer sammen, for å få den optimale behandlingen. Deres produkter er basert på ulike vitaminer, og fuktighetskremene deres er designet for å kunne blandes sammen for å pleie flere områder på ansiktet samtidig.

Skin & Lab sine produkter

SKIN & LAB Dr. Vita Clinic Always Vita Gel Cleanser

En perfekt rens for alle som ønsker seg en mild rens på morgenen som renser vekk smuss og svette, og sørger for at porene ikke tettes igjen. Jeg har en deilig og frisk luft med naturlig gel-konsistens som passer alle hudtyper.

SKIN & LAB K Plus Red-X Toner

Dette er en lettvektig toner som inneholder vitamin K3 som bekjemper rødhet og mørke partier i ansiktet, slik som mørke ringer under øynene og blåmerker. Den passer til alle hudtyper.

SKIN & LAB K Plus Red-X Essence

Med innhold av spirulina og vitamin K gir denne essensen en jevnere hudtekstur, en klarere hudtone og en spenstigere glød. I tillegg kontrollerer den talgproduksjonen slik at du unngår blanke partier utover dagen. Passer til alle hudtyper, også de med irritert hud.

SKIN & LAB K Plus Red-X Cream

Dette er kremen i samme K-serie som toneren og essensen, med innhold av vitamin K, magnesium og brokkoliekstrakter som tar vekk rødhet, små sår og mørke partier i huden. Denne kremen kan også brukes som en øyekrem til mørke partier under øynene, eller om du har blåmerker og hoven hud etter kirurgi.

SKIN & LAB E Plus Moisturizing Cream

Dette er en krem for alle med tørr, dehydrert og svekket hudbarriere. Kremen inneholder vitamin E, mineralvann, mangofrøsmør og lavendel som vil føre til at huden styrkes og hydreres samtidig. Ikke nok med det holder den på fukten i lenger tid enn en vanlig fuktighetskremkrem.

SKIN & LAB A Plus Lifting Cream

Endelig et retinol-produkt for alle dere som har ventet! Dette er en krem som inneholder retinol (vitamin A) som gir huden spenst ved å gjenopprette hudens fukt og elastisitet. I tillegg styrker den og lindrer irritert og sensitiv hud mens den jobber med anti-aging. Passer til alle hudtyper, spesielt de som ønsker å utsette eller reparere aldringen av huden.

SKIN & LAB Barrierderm Intensive Cream

Dette er kremen for deg med ømfintlig og tørr hud som også er dehydrert. Jeg har en unik 3-lags teknologi som forsegler fukten slik at du kan gå en hel dag uten å føle at huden blir tørr. Ceramider, hyaluronsyre og gresskarfrøekstrakter sørger for at denne kremen gjenoppretter fuktnivået og holder huden lindret og beskyttet.

SKIN & LAB Fre C Sun Lotion

Dette tror vi blir en bestselgende solkrem på grunn av sin konsistens og sitt innhold. Med vitamin E, vitamin C og centella asiatica lindrer den og beskytter hudoverflaten mer enn en vanlig solkrem. Den preller ikke av under sminken og fungerer utmerket som en primer. Passer til alle hudtyper, selv fete.

SKIN & LAB Always Vita Exfoliator

Revolusjonerende og tilfredstillende måte å eksfoliere huden sin på. Endelig har kan vi tilby denne rene gel-skrubben som inneholder naturlige vitaminkuler som oppløses i kontakt med vann. Den fjerner alt av døde hudceller på en skånsom måte, og du kjenner hvordan overflødig hud og smuss ruller på hudoverflaten. Resultatet er spenstig, babymyk og klar hud som gløder. Passer med alle hudtyper.

 

Vi har også satt sammen 2 sett for deg som ønsker å unne huden din det beste, og selvfølgelig til rabattert pris:

SKIN & LAB K Plus Kit

Dette settet er en løsning for deg som har en del rødhet i huden, samt tørrhet og mørke partier under øynene. Etter at du har renset ansiktet, bruker du toner, essens og fuktighetskrem fra denne serien i hele ansiktet, også under øynene, for optimal effekt.

SKIN & LAB Vitamin Cream Kit

Dette settet består av 3 kremer du kan mikse og tilpasse som du selv ønsker. Kremene inneholder kompatible ingredienser og kan med trygghet blandes sammen i håndflatene før man påfører, eller så kan man bruke ulike kremer på ulike deler av huden.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *