Plantebasert ingrediens mot dype aknearr

Naturlige plantebaserte produkter er i vinden for tiden, og en ingrediens som bare blir mer og mer populær er ceramider. Denne ingrediensen er helt nødvendig for oppbygging av hudbarrieren og lindrer flere vanskelige hudtilstander.

Hvorfor ceramider?

Ceramider er naturlige lipider/fetstoffer som immiterer hudens oppbygning, og blir ofte kalt “limet” mellom hudcellene. Den fungerer som et skjold utenpå huden og holder på fukt i lang tid fremover. Ceramider er et stoff kroppen produserer naturlig, men ettersom man blir eldre minskes denne produksjonen.

Akne, rosacea og eksem

Ikke bare vil ceramider hjelpe med å styrke hudbarrieren på en naturlig måte, den vil også være med på å redusere synlige og dype kvisearr. Enten du har aknehud eller får en kvise i ny og ne vil huden kunne få dype arr som ikke forsvinner av seg selv. Her vil produkter med ceramider spille en viktig rolle, og vil virke utfyllende sammen med aktive ingredienser som for eksempel c-vitamin.

Ceramider hjelper også på hudtilstander som rosacea og ulike typer eksem som har blitt utsatt for ulike kremer og kurer. Dette kan føre til at huden i etterkant blir tynnere, tørrere og mer ømfintlig enn før, som bare gjør vondt verre. Da er det viktig å gjenoppbygge og fukte hudbarrieren med god tilførsel av ceramider.

Våre anbefalinger

Vår bestselgende ceramide-krem er COSRX Honey Ceramide Cream som også er en kjent vinter-krem. Denne har en tykkere konsistens som fort trekker inn i tørr hud og etterlater den lindret og fuktet. Kremen kan også brukes av de med fetere hud, og vil ikke tette igjen porer. Om du føler at konsistensen blir for tykk kan du bruke den som en nattkrem og la ceramidene gjøre jobben mens du sover. Hvis du har et sensitivt underøye-område i tillegg anbefaler vi at du også bruker øyekremen fra samme serie COSRX Honey Ceramide Eye Cream.

Hvis du har fet aknehud og ønsker en lettere dagkrem kan du prøve vår TIA’M Face Guard Cream med en silkemyk og lett konsistens som raskt trekker inn. Ikke bare bygger kremen opp hudbarrieren din, den beskytter den også mot fremtidige ytre påvirkninger.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *