To ferske nyheter fra TIA’M!

Et merke vi ser frem til å besøke når vi nå drar til Seoul er TIA’M. Et merke med produkter som både vi og kundene våre har falt pladask for. Derfor har vi også bestemt oss for å introdusere to ferske nyheter fra de på SkinSecret!

Centella Face Calming Toner

Vi fikk teste TIA’M Centella Face Calming Toner i et par uker før vi bestemte oss for å ta den inn på skinsecret.no. Dette er en tyntflytende toner som inneholder 10% av urteplanten centella asiatica og vil virke beroligende og fuktighetsgivende på rød og irritert hud. Denne fungerer perfekt sammen med syrer som c-vitamin, retinol, AHA og BHA. Denne er litt lettere i konsistensen enn  TIA’M My Signature Vita B5 Toner, så den fungerer også ypperlig til å legges lagvis på ansiktet til man oppnår den optimale fukten og gløden.

Perfect Foot Bar

Kroppspleie er like viktig som ansiktspleie, og fotpleie bør man gjøre året rundt. Vi er som regel opptatt av å ha fine føtter på sommeren, men fothelse er viktigere enn du tror, for det er her mange avfallsstoffer fra resten av kroppen samles. TIA’M har utviklet en håndlaget fotsåpe TIA’M Perfect Foot Bar som inneholder ingredienser som biotite, kull, honning, sheasmør og tetreolje som vil holde føttene myke, rene og luktfrie. Om du har slitne og hovne føtter etter en lang dag er denne god å bruke, enten i dusjen eller i fotbad. Biotite er forøvrig et mineral som effektivt og naturlig fjerner avfallsstoffer som samler seg nederst på føttene, så bruk denne daglig for å holde føttene friske og raske!

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *