Hva vi lærte på K-Beauty EXPO 2018

Vi har nettopp kommet hjem fra Seoul der vi var så heldige å få delta på Koreas største skjønnhetsmesse K-Beauty EXPO 2018. Det som møtte oss var en enorm hall med endeløse rader av k-beauty nyheter, vi hadde virkelig havnet i himmelen! I jakten på nye merker fikk vi også med oss de siste trendene innen koreansk skjønnhet som vi ønsker å dele med dere. Enten du er en k-beauty fan eller ikke kan det være interessant å få med seg det seneste fra dette skjønnhetsmekkaet som setter trend-standarden innen skjønnhet for resten av verden.

Hudpleie med kirurgisk effekt

Flere stands fokuserte på hudpleie med en kirurgisk tilnærming. Øyemasker som inneholder små mikro-nåler som fester seg til huden for så å oppløses etter noen timer, kjevemasker som skal hjelpe å fjerne dobbelhake og løfte opp slapp hud, øyekremer med botox-lignende effekt, o.l. Koreansk hudpleieteknologi har tydelig nådd nye høyder, og flere merker har utviklet hudpleie for deg som ønsker effekten av en kirurgisk behandling, men uten den høye risikoen eller kostnaden. Vi gleder oss veldig til å se mer av dette!

Hanbang

Back to the roots. Vi merket en del orientalske tilnærminger til hudpleie med innslag av “hanbang” som betyr tradisjonell koreansk hudpleie og medisin. Ingredienser fra planter og urter som ginseng og roser så vi gjentatte ganger. Det var også en del fokus på sheetmasker med andre funksjoner enn en vanlig bomullsmaske dynket i essens, som sheetmasker med leire og ulike typer pulver som grønn te og aloe vera. Vi fikk vite at koreanere bruker mye tid på å lage sine egne masker av ulike typer te og urter, som er relativt tidskrevende. Derfor ønsker produsentene nå å kunne tilby sheetmasker med ulike type pulver, slik at man får fordelene av det naturlige pulveret, men allikevel slipper å bruke mye tid på lage det selv.

Økologisk og naturlig

Med økende etterspørsel på det europeiske markedet har flere koreanske merker tilpasset seg europeiske trender og fokusert på bærekraftig, vegansk og økologisk hudpleie. Flere av produktene bar et preg av enkel og minimalistisk forpakning med klare budskap. Enkle og naturlige ingredienser med milde dufter fra urter og planter, og tydelige bruksområder.

LED-lys produkter

Noe av det første som møtte oss da vi gikk inn på messen var en enorm stand med LED masker i alle fasonger og farger som så ut som noe tatt rett ut fra en superhelt-film. Dette var masker som har multifunskjonelle egenskaper for ansiktet som f.eks å løfte opp slapp hud, fjerne pigmentflekker og redusere akne. Vi merket også at flere av merkene hadde fokus på enheter som inneholdt LED-lamper som stimulerer underhuden for bedre absorbering av ingrediensene og for økt blodsirkulasjon for sunnere hud.

Facemapping

En ting som vi synes var veldig interessant å få en demo i var en facemapping-maskin som scanner huden din og forteller i hvilken stand den er i, alt fra rynker og porer til solskader og hudens alder. Maskinen tar 4 bilder av huden basert på ulike lys og avdekket at huden min var dehydrert og tynn med fare for synlige rynker under øynene. Det var flere stands som tilbød slike maskiner, så dette er noe vi tror kommer til å bli mer og mer vanlig på hudpleiesalonger rundt omkring.

facemapping skinsecret

Vi løp fra den ene til den andre standen og tiden fløy så vi har kun et kort snutt fra messen som vi rakk å filme, men vi har mye spennende som kommer på SkinSecret fremover, så her er det bare å holde seg fast! 🙂

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *