Hvordan bruke SkinSonic rensebørste?

Er du klar for ren, glatt og smidig hud? Endelig kan vi dele vår nyeste lansering med dere; si velkommen til SkinSecrets SkinSonic! Vi har utviklet en perfeksjonert rensebørste som hjelper til med å forbedre hudkvaliteten, og som kan brukes av alle hudtyper. Les videre for å finne ut av hvordan den fungerer og hvordan man bruker den!

Dette er SkinSonic!

Rens er et grunnleggende steg i enhver hudpleierutine, og er helt nødvendig for å oppnå ren og sunn hud. Når du renser fjernes overflødig olje, smuss, sminkerester og partikler fra luftforurensing – noe de fleste av oss vil ha vekk fra hudoverflaten. I tillegg legger rensen til rette for at påfølgende produkter i hudpleierutinen bedre absorberes av huden.

En rensebørste bidrar i tillegg til en effektiv og grundig dyprensing av porene, og er et godt tilskudd om man vil få maks ut av renserutinen. SkinSonic er hudpleieverktøyet som gjør dette, samtidig som den er skånsom og gir huden en ekstra bonusbehandling.

Dyprenser porene

Da vi skulle utvikle vår egne rensebørste, ønsket vi å lage et produkt som tar renserutinen til nye høyder. SkinSonic gjør rensen til en behagelig og morsom opplevelse, samtidig som huden får en dyptgående rens. Børsten er sonisk, som vil si at den pulserer/vibrerer med en hurtig frekvens på hudoverflaten. Den jobber med en frekvens som løser opp smuss og talg ned i porene, samtidig som døde hudceller skånsomt eksfolieres vekk. SkinSonic er derfor et hemmelig våpen for deg som vil bli kvitt sorte og hvite hudormer, og redusere synligheten av sebacious filaments!

Lysbehandling

Som om dette ikke er nok, har SkinSonic også 3 ulike LED-lysprogrammer som behandler huden på spesifikke områder. Det grønne lysprogrammet jobber med å roe ned sensitiv hud og røde partier. Det røde programmet har anti-age egenskaper, og hjelper til med å stimulere hudens cellefornyelse. Blått program hjelper til med å balansere hudens talgproduksjon og motvirker akne-utbrudd.

Slik bruker du den:

Hvor ofte du bør bruke SkinSonic avhenger av hva huden din tåler og hva slags hudtype du har. For hud med normal toleranse kan rensebørsten brukes daglig, som en del av kveldsrutinen. Dersom huden din er veldig sensitiv anbefaler vi imidlertid en gradvis tilvenning; start med et par ganger i uken og øk deretter bruken etter som det passer for din hud.

Børsten skal brukes sammen med en vannbasert rens, og her kan du velge din favorittrens! Gå gjerne for en skummende rens, vi anbefaler blant annet: ISNTREE Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam, COSRX AC Calming Foam Cleanser og ITFER Everyday Balancing Low pH Cleanser.

Ønsket program velges ved å trykke på start-knappen. Bruk lette, sirkulære bevegelser mens du skånsomt masserer børsten mot ansiktet. Fortsett rensebehandlingen i ca 1 minutt før du fortsetter med resten av hudpleierutinen din. Du kjøper din SkinSonic HER!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *