Nye goodies: NACIFIC Niacin!

Ønsker du å redusere kvisearr, lysne mørke partier og få en generelt jevnere hudtone? Da er våre flunkende nye godbiter fra Nacific verdt å teste ut!

Nyhetene

De to produktene vi har fått inn er en del av Nacific sin Phyto Niacin Whitening-serie, og består av hele 5% niacinamide. Til tross for at serien har ordet whitening i navnet, vil de ikke bleke huden på noe som helst måte. Ja, det høres kanskje forvirrende ut, men i Korea er det svært vanlig at produkter som jevner ut hudtonen og reduserer pigmentering blir omtalt som whitening eller brightening. Dette betyr likevel ikke at de påvirker selve fargen på huden – de vil kun jevne ut misfarging og bidra til en friskere og mer strålende hud!

NACIFIC Phyto Niacin Whitening Toner

Denne toneren inneholder ikke bare niacinamide, men også beroligende madecassoside og hydrerende hyaluronsyre. Sammen jobber disse superingrediensene for å balansere huden, samtidig som hudtonen forbedres. I tillegg hjelper toneren til med å motvirke blackheads, whiteheads og nupper på huden. Den er altså et godt valg for alle som ønsker seg smidigere, glattere og jevnere hud, og som har normal, fet eller kombinasjonshud.

NACIFIC Phyto Niacin Whitening Essence

Etter å ha brukt toneren, er seriens essens den perfekte oppfølger. Den har en lett og flytende konsistens som trekker raskt inn i huden, og har som formål å hydrere huden samtidig som den får en jevnere og livligere tone. På essensens ingrediensliste finner vi blant annet bambusvann og vitamin C, som tilfører en skikkelig boost av fuktighet og energi. Om du sliter med en gusten og livløs hudtone er denne derfor midt i blinken!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *