Hvordan gi hudpleie i julegave?

Tiden er  inne for julehandelen, men hva skal man egentlig gi til familie og venner? Du vet du ønsker å kjøpe k-beauty, men ingen idé om hvor du skal begynne, og hva det innebærer å gi noen koreansk hudpleie i gave. Vi har heldigvis flere ideer på hva du kan gi til din kjære, din venn, eller til din familie, samt enkle sett som passer alle hudtyper.

Vår lille julegaveguide

Damen i familien

Enten om det er din mor, svigermor eller bestemor som har uttrykt at de ønsker å starte med koreansk hudpleie, og har utallige ganger “lånt” dine produkter på badet, er tiden inne for å overraske med en hyggelig julegave fra SkinSecret. Vi anbefaler produkter som passer til alle hudtyper, men fokuserer på aldringtegn: KLAVUU Pure Pearlsation Revitalizing Facial Cleansing Foam som etterlater huden myk og gir den mer spenst, TIA’M Aura Milk Face Peeling Toner som peeler huden lett, I’M FROM Ginseng Serum som bidrar til å gi en naturlig løft til ansiktet, samt KLAVUU Blue Pearlsation Marine Aqua Enriched Cream som dag- og nattkrem, og til slutt KLAVUU Red Pearlsation UV Protection City Defencer for å beskytte mot ytterligere aldring fra daglig UV-stråling. Dette kitet er en fin pakke for de som ønsker å begynne med koreansk hudpleie som ser etter anti-aging produkter. Ikke glem å ta en titt på vår AVAJAR Perfect V Lifting Premium Mask Box som strammer opp og reduserer dobbelthaken og AVAJAR Perfect V Lifting Premium Eye Mask Box som er med på å løfte og bekjempe rynker rundt øyeområdet.

Mannen i familien

Til han som har blitt nysgjerrig på hva koreansk hudpleie kan vi anbefale deg disse produktene. Først en såperens fra CUBE Soap For Men som renser godt og fjerner talg og smuss, COSRX Oil-Free Moisturizing Lotion som er en lettvektig krem, og COSRX Cooling Aqua Facial Mist som kan sprayes i hele ansiktet etter barbering for en avkjølende og fuktighetsgivende effekt. Gi han gjerne en AVAJAR Perfect V Lifting Premium Black Mask for menn for å oppnå et maskulint og fremtredende kjeveparti.

Venninnen

Til din søster eller venninne som allerede har blitt glad i koreansk hudpleie, men ønsker det lille ekstra som hun kan tilføre i sin hudpleierutine, anbefaler vi COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence og JUMISO Drop The Vita C Serum som er to populære produkter på SkinSecret. Essensen inneholder 96% snegleslim og vil gi huden umiddelbar glød. C-vitamin serumet gir liv til trøtt og sliten hud og reduserer fine linjer og misfarginger i huden som arr eller pigmentflekker. Legg til deilige sheetmasker fra HELLOSKIN Sheetmask Kit i gaven og en Facial Roller Rose Quartz som aktivt reduserer stress, anspenthet i ansiktet og aldringstegn, samt drenerer lymfene slik athovenhet og slapphet i huden blir redusert.

Newbien

Og til de som ønsker seg koreansk hudpleie men har ingen kunnskap om dette, og er helt ferske på området har vi 5 enkle og gode produkter vi anbefaler: BOOM DE AH DAH Moisture Foam Cleanser som renser godt, fuktighetsgivende toner TIA’M My Signature Vita B5 Toner, mild essens TIA’M Snail & Azulene Water Essence som gir spenst til huden, fuktighetskrem JUMISO Have A Good Cream Snail & Centella, og en deilig luksuriøs wash-off maske I’M FROM Honey Mask som gir intens fukt til tørr vinterhud.

Holiday Kits

Om du ikke ønsker å plukke produkter selv og lage gaver ut av dette, har vi forhåndslagde Holiday Kits med nøye utvalgte produkter som passer til enhver person, og disse kitene kommer med en julerød fløyelspose som er klar til å legges under juletreet – enkelt og greit!

Se våre Holiday Kits HER.

Ønsker du hjelp å sette sammen en gavepakke?

Som alltid så kan du ta kontakt med oss HER om du ønsker at vi setter opp en personlig julegave til din nærmeste, så hjelper vi deg så godt vi kan!

Skrevet av

Iman makeup artist

Iman

Makeup artist
Jeg er utdannet makeup artist og har i mange år sverget til koreansk hudpleie. Mitt mål er å få kvinner og menn til å ta vare på huden sin innenfra og ut. Perfekt sminke starter med god hudpleie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *