Historien bak SkinSecret

I år er det seks år siden SkinSecret først ble lansert, og mye har skjedd siden den tid. Fra lager på gjesterommet hjemme hos Sanja til et team på syv har reisen vært både spennende og lærerik. I dag deler vi Sanja sin historie bak hvorfor og hvordan hun startet opp SkinSecret!

Sanja forteller: hvordan SkinSecret startet

For syv år siden oppdaget jeg noe som endret både huden og livet mitt; nemlig hudpleie fra Sør-Korea. Jeg var desperat på utkikk etter produkter som fungerte på min sensitive og rødlige hud og hadde kastet bort tusenvis av kroner på både dyre og billige produkter, uten at noe fungerte. På denne tiden var det ikke mange som snakket om asiatisk hudpleie, og for de fleste var det utenkelig å bytte fra kjente vestlige merker til K-beauty. Denne hudpleien bestod nemlig av merkelige, men spennende, ingredienser som blant annet snegleslim, ginseng og lakrisrotekstrakt. 

For meg som ikke hadde noe å tape var terskelen lav for å teste denne hudpleien; og jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg ble totalt frelst fra første produkt!  Jeg glemmer aldri den forfriskende og lindrende følelsen hudpleien etterlot på min såre og tørre hud. Det var for godt til å være sant! Sminken gled av lekende lett og kremene roet ned rødhetene og nuppene jeg hadde slitt med i mange år. Huden fikk en ny glød og en jevnere hudtekstur- og tone. I tillegg fikk jeg fikk økt selvtillit og kunne endelig våge meg ut uten sminke. 

Selv om det fremdeles var få som hadde noe interesse for koreansk hudpleie, ble det en livsstil for meg. Dagene bestod av å lese meg opp på ingredienser samtidig som jeg testet utallige produkter for å finne min perfekte rutine. Av venner og arbeidskollegaer begynte jeg å få komplimenter for huden og gløden jeg plutselig fikk; og med dét bestemte jeg meg for å spre budskapet til alle i Norge. 

SkinSecret.no ble satt opp på et par dager og vår første logo designet jeg på 5 minutter. Et knippe produkter fra Sør-Korea ble flydd inn og jeg lagret alt på gjesterommet. Med en liten klump i magen, en tom bankkonto og masse selvtillit var jeg klar for å trykke publiser-knappen!

Spol seks år frem i tid og vi er i dag nummer én i Norge på koreansk hudpleie med 50 000+ fornøyde kunder som sverger til produktene og merkene vi fører. Vi er så takknemmlige for hver og en av dere som har vært på reisen og som fremdeles handler og følger med!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *