Sanjas tips for en sommerklar hud

Denne sommeren deler vi alt fra teamets favoritter til hudpleierutiner- og tips. Først ut er Sanja sine beste tips for å gjøre en sensitiv og dehydrert hud klar for sommeren! Huden til Sanja blir ofte påvirket av sesong- og temperaturskiftet, og årets overgang fra vår til sommer var ingen unntak. Hun har derfor roet ned på hudpleien og tipser om tre produkter du kan bruke for å preppe huden og gjør den klar for sommeren!

Sanja sin hud

I den seneste perioden har min sensitive og rødlige hud freaket ut, og jeg har fått en del urenheter. Før sommeren har jeg derfor gått for en skin detox, hvor jeg lar min sensitive hud puste og reset-e. Jeg har valgt 3 produkter som hjelper mot dehydrering, gir en anti-age bounce og beskytter huden mot UV-stråler!

3 kjappe for å preppe en sensitiv hud for sommer

PURITO Centella Green Level Calming Toner

Centella Green Level Calming Toner inneholder 10% høykonsentrert centella asiatika-ekstrakt og hyaluronsyre, som gjør at den har en beroligende effekt på irritert hud samtidig som den gir godt med fukt. Konsistensen på toneren er noe tykkere enn en vanlig toner, men trekker uansett lett inn i huden. Hvis du ønsker å styrke hudbarrieren før sommeren og forhindre dehydrering er denne et godt valg! Den er også Sanja sin favorittoner, og er et av produktene hun har brukt i flere år.

PURITO Bakuchiol Timeless Bloom Revitalizing Serum

Ønsker du en enkel og kort, men effektiv rutine er PURITO Bakuchiol Timeless Bloom Revitalizing Serum verdt å teste ut! Bakuchiol er også kjent som bio-retinol og virker som et naturlig og vegansk alternativ til retinol. I motsetning til retinol så er bakuchiol mildere mot huden og du vil derfor ikke oppleve de negative bivirkningene fra retinol. Med andre ord et supert anti-age serum for sommermånedene hvis du ønsker å redusere fine linjer og pigmentering, samtidig som huden jevnes hud og hudteksturen forbedres. Sanja bruker serumet for å gi huden bounce og glød, og som anti-age!

PURITO Daily Go-To Sunscreen

Så til det viktigste steget for å styrke og ta vare på hudbarrieren: solkrem! Sanja sin favoritt er for tiden PURITO Daily Go-To Sunscreen, en solkrem som både inneholder kjemiske og fysiske filtre. Denne er uten essensielle oljer og passer utmerket hvis du har sensitiv og rødlig hud. Solkremen inneholder også centella asiatica, madecassoside og vitamin E som vil jevne ut hudtonen og roe den ned. I tillegg til høy beskyttelse gir den en superfin glass skin effect og et glowy resultat!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *