Hvorfor skal jeg velge koreansk hudpleie?

Da SkinSecret ble grunnlagt og introduserte koreansk hudpleie på det norske markedet, var K-beauty nokså ukjent for de aller fleste. Nå har koreansk hudpleie blitt trendy i hele den vestlige verden, og mange har hørt om de største merkene. Likevel er det fortsatt noen som er nye til denne typen hudpleie, og vi for ofte spørsmål om hvorfor akkurat koreansk hudpleie er så bra. Vi svarer, slik at også du som er ny til K-beauty kan forstå hypen.

Hvorfor velge koreansk hudpleie?

Innovativ teknologi

Helse og skjønnhet går hånd i hånd i Sør-Korea, og koreanerne tar virkelig hudpleie på alvor. Mange er langt mer kunnskapsrike når det kommer til ingredienser og ulike produkter, enn det vi har tradisjon for her i Norge. De leter ofte etter nyheter og forbedringer, og er gjerne villige til å prøve de siste trendene.

Koreanernes jakt på feilfri hud har ført til begreper som blant annet glass skin og honey skin, og setter standaren for hudpleieprodukter høyt. Dette har også ført til at de koreanske hudpleiemerkene er fremoverlente og innovative. Med økt etterspørsel og konkurranse jobber de forskjellige merkene kontinuerlig for å være best på markedet, og derfor er koreansk hudpleie preget av ny teknologi og de mest virkningsfulle produktene.

Milde formuleringer

En annen velkjent fordel med koreansk hudpleie, er at produktene består av milde, hudvennlige ingredienser. Ifølge NCBI (National Center for Biotechnology Information), viser studier at 56,8 prosent av koreanere har sensitiv hud. Til sammenlikning preger sensitiv hud kun 44,6 prosent av den amerikanske befolkning, og 38,4 prosent av europeerne.

På grunn av dette har de koreanske merkene fokusert på å utvikle allergivennlige og beroligende produktformuleringer som er trygge for alle hudtyper, inkludert akne-utsatt, fet og tørr – til og med ekstremt sensitiv hud. For eksempel er JUMISO All Day Vitamin Serum en av våre holy-grails, og kan fint brukes av alle hudtyper!

Forebyggende pleie

Koreanere begynner med hudpleie tidlig i livet, og fokuserer gjerne på å forebygge problemer fremfor å ty til quick-fiz-løsninger. Med andre ord; hudpleie er ikke kun forbeholdt de som har akne eller rynker. Fra en ung alder lærer de viktigheten av hudpleie og hvordan de kan oppnå og opprettholde sunn hud i det lange løp. Dette innbærer derfor typiske hudpleiesteg som rens, eksfoliering, tilføring av fuktighet og ikke minst; solbeskyttelse. Med denne filosofien hører både konsistens og tålmodighet til. Produktene brukes jevnlig og regelmessig for å gi resultater over tid, noe som også bidrar til at effekten faktisk varer.

Unike ingredienser

Bigift og sneglesekret er kanskje to ting man umiddelbart ikke tenker hører hjemme i ansiktet. Likevel har koreansk hudpleie vist at disse ingrediensene er svært effektive og har gode fordeler for huden. Det innovative tankesettet som preger de koreanske hudpleiemerkene har resultert i produkter som kombinerer unike ingredienser fra naturen med medisinsk kunnskap.

I tillegg har koreanerne lange tradisjoner for bruk av naturens goder, og ulike planter, urter og mat har ofte blitt brukt til å pleie og fukte huden gjennom flere generasjoner. Typiske ingredienser som finnes i noen av våre største kundefavoritter er blant annet centella asiatica, bjørkesaft, propolis, lakrisrot, risvann og forskjellige fermenterte ingredienser. For eksempel er SKINFOOD Royal Honey Propolis Enrich Essence, COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream og PYUNKANG YUL Calming Moisture Barrier Cream populære produkter som alle inneholder typiske koreanske ingredienser.

God verdi for pengene

Takket være den høye konkurransen på det koreanske hudpleiemarkedet, kan man få tak i produkter av høy kvalitet uten å sprenge månedsbudsjettet. Selv prisbelønte kult-favoritter er rimelige, og gir mye verdi for prisen.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *