I’M FROM Rice Mask – Skrubb og maske i ett

Jeg har vært en stor fan av det koreanske merket I’m from, lenge før jeg valgte å ta det inn på SkinSecret. Ingrediensene de bruker er av høyeste kvalitet og det nærmeste du kommer 100% naturlig, med mindre du henter ingrediensene fra naturen og lager dine egne produkter. De støtter også lokal produksjon ved å utvinne ingrediensene sine, som f.eks honning, ginseng og ris, fra ulike gårder og områder i Korea.

Jeg har i over en måned testet deres nyeste maske, Rice Mask, som inneholder 4,1% økologisk ris fra Yeoju-området, og i videoen under viser jeg hvordan du bruker den:

Denne masken jevner ut hudtonen, reduserer pigmentflekker og kvisearr, gir en ungdommelig glød og fjerner døde hudceller. Den inneholder også B1 og B2 vitaminer som gir tilbake spenst og fylde til trøtt og sliten hud. Kornene i skrubben er helt naturlige riskorn og sammalt ris. Den etterlater ikke huden tørr og sår slik som mange fysiske skrubber gjør, så selv jeg med sensitiv hud har stor glede av å bruke denne.

For veldig tørr og sensitiv hud anbefaler jeg denne maks 1 gang i uken, mens for de andre hudtypene anbefaler jeg å bruke den opptil 2 ganger i uken. For å få optimal effekt av masken, la den være på i 10 minutter før du skyller den av med lunkent vann.

I’m from Rice Mask:

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja