SkinSecret i Seoul: Vi lanserer Jungle Botanics i Norge!

Jungle Botanics er et ledende koreansk merke innen hår- og kroppspleie. Som du kanskje vet så brukes det i koreansk hudpleie innovative og naturlige produkter som gir utrolige resultater, og etter å ha brukt hårproduktene til Jungle Botanics i over ett år har jeg forstått at dette også gjelder for koreansk hårpleie. Flere av våre kunder har etterspurt produkter for både hår og kropp, så vi bestemte oss for å ta Jungle Botanics til Norge!

Filosofien

Jungle Botanics sin filosofi er å behandle stresset hodebunn og livløst hår som er forårsaket av ytre påvirkninger i en travel hverdag. Vi har alle erfart tørr og kløende hodebunn, fet hodebunn, livløst, krusete eller tørt hår. Dette kan skyldes en rekke faktorer som f.eks. forurensning, UV-stråling, dårlig kosthold, og stress. Jungle Botanics har utviklet sin løsning ved velge de beste ingrediensene direkte fra naturen og brukt de i en shampoo og en balsam/kur for håret. Produktene fra Jungle Botanics er naturlige og effektive, og fri for sulfater, parabener, silikoner og andre skadelige stoffer.

Forest Leaves Cooling Shampoo

jungle botanics shampoo

Forest Leaves Cooling Shampoo er en hypoallergisk sjampo som behandler selv de mest sensitive hodebunner. Med en deilig og mild duft som minner om mintblader og en fristende pastellfarge med blå menthyl-partikler som oppløses i kontakt med vann, etterlater denne shampoen hodebunnen i balanse. Glem kløe, flass og fett hår, for denne sjampoen gir deg en hårvask av høyeste kvalitet.

Jeg slet med en flassete og stram hodebunn i mange år, noe jeg fikk høre gang etter gang fra min frisør, og jeg antok at dette hadde en sammenheng med min dehydrerte og trøblete hud. Etter jeg begynte å bruke koreansk hudpleie fant jeg også Jungle Botanics, og etter kun én vask merket jeg hvor godt den passet til meg og mitt hår.

Forest Leaves Warming Treatment

warming treatment skinsecret

Forest Leaves Warming Treatment er en balsam/kur som du påfører vått hår etter at du har brukt JUNGLE BOTANICS Forest Leaves Cooling Shampoo. Den har en varmende effekt på håret, som fører til at alle de gode ingrediensene fra kuren trenger inn og godgjør seg i håret før du skyller av med vann. Dette er en helt unik måte å behandle håret hjemme, og det tar kun 5 minutter mens du dusjer. Kuren anbefales også for de med farget og bleket hår. Etter gjentatt bleking og fargebehandling av håret mitt var JUNGLE BOTANICS Forest Leaves Warming Treatment en reddende engel på veien tilbake til min naturlige hårfarge.

Produkter omtalt i artikkelen:

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja