Jeg har oppdaget den koreanske trippelrensen

I koreansk hudpleie snakkes det mye om den koreanske dobbelrensen, som består av en oljerens og en vannbasert rens. Men visste du at det også finnes en koreansk trippelrens?

Trippelrens mot urenheter og aldringstegn

Jeg ble introdusert for den koreanske trippelrensen da jeg leste om hudpleierutinen til en eldre koreansk dame, med mye fokus på anti-aging. Hun forklarte at hun i alle år har trippelrenset huden og beskrev hvor viktig denne hadde vært for henne som ung og med uren hud, men også i voksen alder for å forebygge aldringstegn. Hennes trippelrens bestod av en oljerens, en vannbasert rens, og rensevann, og hun gjorde sin trippelrens hver dag.

Min trippelrens

Etter å ha brukt trippelrens i min hudpleierutine i over en måned, opplever jeg at huden min både ser og føles renere. For å unngå å rense for mye, passer jeg på at renserutinen min består av milde renseprodukter som ikke skader det ytterste hudlaget. I tillegg trippelrenser jeg kun på kvelden før jeg legger meg, etter at huden har vært sminket og utsatt for forurensning og andre urenheter. Min trippelrens har bestått av BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm, en oljerens som tar vekk sminke og svette, etterfulgt av ACWELL Bubble Free pH Balancing Cleanser, en skumrens som renser i dybden og bevarer elastisiteten i huden. Og så har jeg avsluttet med å påføre BOOM DE AH DAH Pure Cleansing Water, et rensevann, på en bomullspad og stryke over ansikt og hals. Når jeg ser på resultatet etter det tredje steget med rens, er det overraskende hvor mye smuss og sminke som rensevannet har fått med seg, spesielt fra hårlinjen og halsen:

trippelrens-dobbelrens-koreansk-hudpleie

Jeg kan trygt anbefale trippelrensen som en del av din hudpleierutine. Prøv den selv i en måned og du vil kjenne forskjellen!

Produkter omtalt i artikkelen

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja