Lag din egen koreanske hudpleierutine

Noe av det vanskeligste for meg var å skreddersy min egen rutine. Etter mye testing (og mange bomkjøp) fant jeg hvilke produkter som fungerte best for huden min. I jungelen av ulike produkter er det vanskelig å finne ut hva man skal velge, og hva som passer din hud. Vi i SkinSecret har derfor laget et verktøy som enkelt lar deg sette sammen en hudpleierutine tilpasset deg. Du velger om rutinen skal bestå av 5 eller 10 steg, hvilken hudtype du har, hvilke hudproblemer du ønsker å få løst, og vi viser deg hvilke produkter du kan velge blant.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja