Klar for julebord på 1-2-3!

Julebordsesongen er for lengst i gang, og årets store høydepunkt er for mange rett rundt hjørnet. Kom festen litt brått på? I dag deler vi hvordan du kan bli festfin på 1-2-3!

Eksfoliér problemene bort

For at sminken skal sitte godt, se glødende ut og vare hele kvelden er det viktig med en god eksfoliering. Aller helst vil man jo unngå flassete og tørr hud, spesielt hvis man skal bli tatt bilde av. Det er utallige måter å eksfoliere huden på, men vi foretrekker en skånsom og naturlig måte for å unngå overeksfoliering. Da kan også den mest sensitive hud få følelsen av ny og sunn hud uten irritasjon og kløe. Vi anbefaler TIA’M Anti Pollution Salt Facial Scrub, som inneholder ørsmå saltkorn som glir over huden, og har en antibakteriell virkning på kviser og andre urenheter. Ønsker du ikke å bruke en fysisk skrubb, anbefaler vi NEOGEN Green Tea Gauze Peeling Skrubb, som fjerner smuss og døde hudceller på en skånsom måte.

Glatt nese

Sliter du med hudormer på nesen, men har ikke tid til å rense og behandle dette området nøye før den store kvelden? Da kan du ta en quick-fix løsning et par timer før med COSRX sin COSRX Blackhead Remover Mr.RX Kit. Dette settet består av tre enkle steg som tar knekken på de fleste hudormer i neseområdet. Resultatet er en ren og fin nese klar for sminke!

Mask i vei

Etter å  ha skrubbet og behandlet huden, kan det være lurt å avslutte med en nedkjølende ansiktsmaske. Er du riktig god til å planlegge, kan du kjøpe DR ORACLE Hyaluronic Aqua Mask Box som inneholder fem sheetmasker og bruke én hver kveld før festen. Glem heller ikke hender og føtter! Maskene til Toi:L holder på fuktigheten og gir myke hender og føtter i timevis, selv om du også vasker hendene. Og hvis du ønsker å gi deg selv en luksuriøs spabehandling anbefaler vi Christmas Spa Kit, som inneholder vår bestselger I’M FROM Honey MaskI’M FROM Mugwort Mask Mini og I’M FROM Silicone Brush.

Skjønnhetssøvn

Det er viktig med en god natts søvn for at huden skal få tid til å fornye seg og se uthvilt ut. Å sovne er for mange lettere sagt enn gjort, men vi har et hjelpemiddel som stabiliserer kropp og sinn til å sovne raskere og dypere, nemlig putesprayen JUICYFUL Into The Dream. Med sin lavendel og kamilleolje roer den ned sansene dine og fører til at søvnkvaliteten forbedres. Spray litt på puten ca. 10 minutter før du legger deg.

Sminkefin

Kjør på med røde lepper på årets julebord! Prep leppene med Klavuu sin leppemaske, og påfør Klavuu Longwear Moistue Lipink i fargen Royal Red. Dette produktet holder seg på leppene i mange timer, og inneholder perleekstrakter som gjør at leppene holder seg glatte og fine. Den er lett å påføre gang på gang uten at det legger seg som et tykt og udelikat lag på leppene. Fargen holder seg selv om man drikker og spiser.

Klavuu sine øyenskygger er vannfaste og holder hele kvelden. Dette settet inneholder fire farger, inkludert en med rosa og gullaktig glitter. Helt klart en favoritt blant oss!

Det er fortsatt trendy med fyldige, markante og naturlige bryn. Vi har to øyenbrynspenner som er superenkle å ha med seg i veska. En lysebrun i fargen Soft Brown, og en i mørkegrå i fargen Dark Gray. Den lysebrune passer best til blondiner og de med lysere og rødere hårfarger, mens den mørkegrå passer best for de med noe mørkere hår. Disse øyenbrynspennene har en innebygd brynsbørste som du kan forme brynene med om det skulle gå litt hardt for seg på dansegulvet! Trenger brynene litt ekstra hold, anbefaler vi at du også bruker øyenbrynsmascara til slutt. De finnes i lys brun og mørk brun farge.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *