Koreansk hårpleierutine for deg med tynt hår og krøller som gir volum

Det kan være en utfordring å finne riktig pleie til håret, spesielt hvis du har krøller. Det finnes mange ulike typer krøller, og det må gjerne litt prøving og feil til før man finner det som passer best til dine krøller. Derfor kan det være lurt å gjøre litt research for å finne ut hvilke hårtype du har, før du velger produkter som vil gi riktig mengde fukt og pleie. I denne rutinen har vår kundeserviceansvarlig Alma, som også har krøller, satt sammen en rutine som vil passe godt til deg med tynt hår og krøller som ønsker mer volum og spenst!

Shampoo for krøller: MOREMO Scalp Shampoo Clear and Cool 

Denne shampooen renser godt, samtidig som den tilfører næring, hydrerer og balanserer fuktigheten både i hodebunnen og resten av håret. Siden dette er en dyptrensende shampoo fjerner den også build-up av produkter som kanskje flere med krøller kan kjenne seg igjen i. Nøkkelingrediensene i shampooen er blant annet peppermynteolje, menthol- og sitrusekstrakter som etterlater håret balansert og rent med en lett følelse. Perfekt om man ønsker mer volum!

Skrubb: AROMATICA Rosemary Scalp Scrub

Selv med en god, rensende shampoo kan det ligge igjen rester av produkter på hodebunnen. For å få bort disse og pleie hodebunnen er AROMATICA Rosemary Scalp Scrub helt super! Dette er en skrubb som renser hodebunnen og skånsomt fjerner alt av produktrester og smuss. Denne er helt gull for deg med krøller hvis du bruker flere ulike hårprodukter som kan legge seg som et lag i hodebunnen. 

Fukt: British M Annatto Hair Oil

Krøllete hår kan ha en tendens til å bli tørt og slitt. Derfor er det lurt å tilføre godt med fukt etter å ha vasket håret. British M Annatto Hair Oil er en næringsgivende hårolje som gir masse fukt med ingredienser som annatto, gresskarfrø og arganolje. Oljen pleier håret uten å gjøre det tungt eller klissete. Perfekt for tynt og krøllete hår som trenger mye fukt!

Styling av krøller: LA´DOR Miracle Volume Essence 

Ønsker du ekstra volum og definerte krøller er denne et godt alternativ! LA´DOR Miracle Volume Essence definerer krøllene og gir volum, samtidig som essensen gir en myk og glansfull finish. Perfekt om du ønsker ekstra hold til krøllene dine, samtidig som den gir håret pleie og næring.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *