Kundal: Koreas nr. 1 på hår- og kroppspleie!

Kundal er Koreas største merke når det kommer til hår- og kroppspleie, og deres fokus ligger på nydelige dufter som finnes i naturen. Selve navnet er faktisk satt sammen av det norske ordet kunst og ordet kindal som er en betegnelse på naturlig macadamia, og gjenspeiler merkets filosofi om å kombinere kreativitet, profesjonalitet og gode ferdigheter med nettopp macadamia som er deres signaturingrediens. De har også et ønske om å produsere rimelige produkter som er tilgjengelige for alle, slik at så mange som mulig kan nyte velduftende og naturvennlig pleie til hår og kropp.

Produktene

Vi har fått inn 15 produkter som består av flere shampooer, balsamer, kroppssåper, kroppsskrubber og fuktighetskremer. Alle har forskjellige dufter fra naturen som har blitt utviklet av profesjonelle parfymører og lukter helt fantastisk. Den faste nøkkelingrediensen er som sagt macadamia som ofte kombineres med honning eller sukker, og tilfører mykgjørende fuktighet både til hud og hår. Andre ingredienser som går igjen er pleiende oljer og næringsrike planteekstrakter som er fulle av gunstige vitaminer og bringer med seg utallige fordeler! I tillegg er produktene milde og allsidige, og passer til alle hudtyper og hårtyper.

KUNDAL Balancing Refreshing Shampoo

Dette er en shampoo som vasker og renser håret skikkelig samtidig som hodebunnens pH-balanse balanseres. Honning og macadamia gir massevis av fuktighet og pleie til hvert enkelt hårstrå, mens 46 ulike naturlige ekstrakter tilfører vitamin A, C og E. Når det kommer til duftene finnes det noe for enhver og man kan velge mellom White Musk, Pink Grapefruit, Tropical Mango, Amber Vanilla og Basil & Citrus. Resultatet blir et sterkere, sunnere og mer hydrert hår med en nydelig glans som lukter helt himmelsk!

KUNDAL Hydro-Intensive Protein Treatment

For deg som sliter med tørt eller skadet hår som trenger mer liv er denne balsamen midt i blinken. Også her finner vi næringsrike planteekstrakter som gjør håret mykere, friskere og mer glansfullt. I tillegg inneholder balsamen hydrolyserte proteiner og peptider som bidrar til å reparere skadet hår og stimulerer sunn hårvekst. Sammen vil disse superingrediensene også kunne hjelpe til med å roe ned irritasjon og inflammasjon i hodebunnen. Duftene man kan velge mellom er White Musk og Pink Grapefruit.

KUNDAL Moisturizing Refreshing Body Wash

Det er ikke bare håret som nyter godt av vår nye lansering, kroppen får nemlig også massevis av kjærlighet fra Kundal! Deres kroppssåpe er beriket med hele 42% aloe vera-ekstrakt som effektivt beroliger og pleier huden, og holder irritasjon unna. Samtidig vil oljer fra kokosnøtt, kamilleblomstfrø og jojoba tilføre næring og sørge for å bevare hudens fuktighet. Det finnes 3 ulike varianter av den deilige såpen; Amber Vanilla, White Musk og Pink Grapefruit.

KUNDAL Macadamia & Sugar Body Scrub

I likhet med alle de andre produktene til Kundal er macadamia også nøkkelingrediensen i kroppskrubben, men honningen er byttet ut med sukker. Dette er for å gi huden en skånsom eksfoliering slik at døde hudceller skrubbes vekk. Ekstrakter og oljer fra aprikosfrø, sheasmør, avokado og hibiskus trekker inn i huden og gir den massevis av pleiende fuktighet og næring, og huden etterlates silkemyk! Velg mellom den blomstrete duften av Ylang Ylang eller den friske duften av Pink Grapefruit.

KUNDAL Moisturizing Refreshing Body Lotion

Til slutt har vi den fuktighetsgivende kropsskremen, som inneholder over 80% aloe vera-ekstrakt. Dette gjør den behagelig, beroligende og avkjølende; helt perfekt i vinterhalvåret når huden ofte blir litt tørrere. Også her finner vi pleiende oljer som gir godt med fuktighet uten å bli klissete, samt niacinamide – en fantastisk ingrediens som bidrar til en sunn, jevn og elastisk hud! Hvilken blir din nye favorittkrem; Basil & Citrus, White Musk eller kanskje Pink Grapefruit?

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *