Kundenes topp 10 favoritter – vår 2020

Det er alltid like spennende hver gang vi henter ut listene for sesongens bestselgende produkter, og for første gang på lenge har vi et nytt produkt helt øverst på pallen! Finner du din favoritt på vårens topp 10-liste?

1. Purito Centella Green Level Unscented Sun

Etter flere sesonger med COSRX sin snegleslimessens på topp, er det nå Puritos duftfrie solkrem som troner øverst. Det kommer kanskje ikke som en overraskelse – det er sjelden vi får så mange forespørsler om å ta inn et spesifikt produkt som vi har fått om akkurat denne solkremen. Purito har greid å lage en kjemisk solkrem helt uten essensielle oljer, som føles like lett som en fuktighetskrem, og som trekker raskt inn i huden. Vi elsker!

2. COSRX Advanced Sail 96 Mucin Power Essence

Tross et ørlite fall i plassering, forblir COSRX sin snegeslimessens en evig favoritt blant både oss og dere. Den inneholder hele 96% filtrert sneglesekret og passer alle hudtyper som ønsker å jevne ut hudtone, fjerne arr og pigmenteringer.

3. Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm

Det er heller ingen overraskelse at Banilas Clean It Zero er vår bestselgende oljerens. Den selges hvert tredje sekund verden over, og fjerner sminke og smuss lekende lett. Har du aldri prøvd deg på dobbelrens før, er originalversjonen av den ikoniske rensebalmen et supert utgangspunkt.

4. Acwell Licorice pH Balancing Cleansing Toner

En superpopulær toner med et høyt innhold av lakrisvann og ekstrakter fra peonblomsten som effektivt jobber sammen for å fjerne hissige arr og pigmentflekker. Dette er også en rensende toner, som vil si at den klargjør huden slik at den lettere tar i mot andre produkter.

5. COSRX Low pH Good Morning Cleanser

Denne vannbaserte rensen er og forblir en klassiker, og særlig hvis du har sensitiv og akneutsatt hud er dette et godt tilskudd i rutinen din. Den har en lav pH-verdi som er optimal for huden, og er derfor skånsom samtidig som den renser effektivt.

6. Jumiso All Day Vitamin Serum

Jumisos vitaminserum er også en gjenganger på topp 10-listene våre, og trenger huden din glød er serumet så absolutt verdt å prøve! Proppfull av vitamin A, B, C, D, E, og K fra tindved (sea buckthorn), i tillegg til fuktighetsgivende hyaluronsyre og beroligende centella asiatica, hjelper dette serumet ujevn hud med å bli glattere og fri for pigmentflekker.

7. Purito Centella Green Level Eye Cream

En annen nykommer på listen er også fra Purito, og det er tydelig at dere er begeistret for Centella Green Level-serien. Øyekremen er spesielt utviklet for sensitiv hud, og er full av oppstrammende og fuktighetsgivende ingredienser som peptider, centellaekstrakt, vitamin B5 og hyaluronsyre.

8. Neogen Real Ferment Micro Essence

Når vi først introduserte denne probiotiske essensen ble den umiddelbart revet bort fra hyllene, og vi måtte kaste oss rundt for å bestille inn mer. Neogens lettvektige (og fermenterte!) essens gir fukt og spenst, og i mange tilfeller også umiddelbar effekt. Essens jobber med kvisearr og misfarging i ansiktet, og inneholder i tillegg andre gode ingredienser som bjørkesevje, risekstrakt og niacinamider.

9. IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum

Når folk kommer til oss for å få hjelp til å lindre rød og kløende hud, er det spesielt et serum som vi gang på gang anbefaler, nemlig IUNIKs propolisserum. Serumet inneholder hele 70% propolisekstrakt som beroliger huden og styrker hudbarrieren, i tillegg til 12% tindvedekstrakt (sea buckthorn) og niacinamider som jevner ut hudtonen og reduserer pigmentering skånsomt.

10. IUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream

Samtidig som at kremen er helt fri for parabener, alkoholer og parfymer som kan føre til reaksjon på sensitive hudtyper, jobber også betaglukanene og antioksidantene med å styrke hudbarrieren og behandle irritasjon. Kremen gir også intens og varig fukt slik at talgproduksjonen balanseres. Med andre ord: den perfekte avslutningen på en hudpleierutine for sensitiv hud.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *