Lador Wonder Hair Oil på tre forskjellige måter

Mange av oss er flinke til å pleie huden og har en god hudpleierutine til både morgen og kveld. Men er du like flink til å ta vare på håret ditt? Nå som kalenderen viser at det har blitt september og været blir kjøligere er det ekstra viktig å gi håret godt med næring og fukt. Her er tre ulike måter du kan bruke Lador Wonder Hair Oil på!

Hvorfor hårolje?

Håroljer er noe alle bør vurdere å inkludere i sin hårpleierutine. Ikke bare gir de fukt til tørt hår, men de vil også tette skjellaget og virke beskyttende, i tillegg til at det blir lettere å gre håret og løse opp floker. Wonder Hair Oil er en pleiende hårolje innpakket i en særdeles Instagram-vennlig flaske. Dråpetelleren gjør det enkelt å bruke rett mengde produkt slik at håret ikke føles nedtynget og oljete. Denne håroljen trekker dypt inn i håret og mykgjør ved hjelp av squalane, vitamin E, og oljer fra argan og avokado.

1. Før styling

Dette er kanskje den vanligste måten å bruke hårolje på, nemlig å bruke den i håndkletørt hår før føning og styling. Ved å bruke olje før håret er tørt, lukker skjellaget i hårstråene seg og du forhindrer slitt og avbrukket hår. Fordel en passe mengde olje i lengdene av håret, unngå røttene og hodebunnen. Vær ekstra nøye med tuppene, særlig hvis de er slitte.

2. Når du styler håret

Håroljen kan også brukes i tørt hår for å gi det glans, og for å temme krusete hår og uregjerlig babyhår man har i hårlinjen. Gni et par dråper av oljen inn i håndoverflaten, men pass på å ikke bruke for mye. Børst håndflatene over håret, og etterfølg gjerne med en naturhårbørste for ekstra shine. Helt perfekt metode hvis du skal prøve deg på en stram hestehale, uansett om den er lav eller høy.

3. Fuktighetsgivende behandling

En gang iblant kan du virkelig pleie håret ved å enten påføre en rikelig mengde olje i tørt hår eller ved å blande inn oljen i balsam etter at du har sjamponert håret. La oljen virke i 10-30 minutter, og bruk gjerne badehette slik at du også tilfører varme og damp. Bruker du den første metoden følger du opp med sjampo og balsam, og bruker du den andre skyller du det bare ut med lunkent vann.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *