Lagom: Not Too Little, Not Too Much

Lagom er et populært minimalist-merke fra Korea som bruker prisvinnende ingredienser. Selve ordet Lagom kommer fra svensk og betyr “akkurat passe” eller som Lagom selv beskriver: not too little, not too much. I dag kan vi stolt si at vi har tatt inn Lagom på SkinSecret og vi håper dere kommer til å elske dette merket like mye som vi gjør!

Historien bak

Den koreanske makeup artisten Ko Won savnet en hudpleieserie som tilfører huden såpass mye fukt at sminken sitter dagen lang. Hun har i åresvis lett etter de perfekte produktene for sine kjendis-klienter, før hun bestemte seg for å gå sammen med et ekspertteam bestående av 12 kjemikere som utviklet den perfekte hudpleieserien, Lagom.

Aqualicia

Nøkkelingrediensen i flere av produktene til Lagom er Aqualicia og selve teknologien som blir brukt her har faktisk vunnet Nobelprisen i kjemi! Aqualicia sørger for å mette hudcellene med varig fukt, og ikke bare fukte hudoverflaten (epidermis) men da også gå inn i dybden på mest mulig effektiv måte. Dette resulterer i en spenstigere og mykere hud, som gir en fin og naturlig glød, og som føles fantastisk under sminken.

Produktene

Gelrens: LAGOM Cellup Gel To Water Cleanser

Denne gelrensen vinner over alle morgenrenser der ute, den har en unik tekstur som forvandler seg fra gelrens til vannbasert rens. Om du er en av de som dobbelrenser huden på morgenen men synes det tar mye tid kan du skippe oljerensen og bare bruke denne, fordi den bryter opp svette og overflødig talg lekende lett. Det er en fryd å rense med denne, og tidligere erfaringer fra kunder verden over sier at de gleder seg til å rense med denne! We love!

Skumrens: LAGOM Cellup Micro Foam Cleanser

Dette er en rik skumrens som renser grundig i dybden og bør brukes som steg 2 i den koreanske dobbelrensen. Rensen er også god på å balansere pH-verdien og få huden i harmoni. Den passer best til kombinasjonshud og for deg med oljete hud i ubalanse.

Tonermist: LAGOM Cellus Mist Toner

LAGOM Cellus Mist Toner gir deg en forfriskende dusj av antioksidanter som grønn te, roseolje og blomsten geranium (storknebb) som sørger for å beskytte huden mot frie radikaler. Den inneholder også Lagoms nøkkelingrediens Aqualicia som sørger for å mette hudcellene med rikelig fukt som igjen fører til en mer plump og jevn hud. Spray denne i flere lag på huden for å få ordentlig spenstig og fuktig hud.

3 fuktighetskremer:

Vi har tatt inn 3 av Lagom sine beste fuktighetskremer, og først ut er LAGOM Cellus Mild Moisture Cream som er den perfekte fuktighetskremen for deg med en sensitiv kombinasjonhud. Den har en lettvektig tekstur som lett trekker inn i huden og etterlater den balansert. Denne kremen kan også brukes av de med tørr hud på sommeren.

Videre har vi LAGOM Cellus White Moisture Cream som er den ultimate kremen for deg som ønsker å jevne ut hudtonen og redusere røde kvisearr og pigmentering i huden. Den inneholder kun det beste av brightening-ingredienser som niacinamide, risekstrakt og koreansk lilje-ekstrakt, men også pleiende sheasmør, lavendelolje, roseolje og bergamottolje som etterlater huden fuktet og myk. I tillegg er den beriket med ekstrakt fra grønn te som balanserer en overdreven talgproduksjon. Det fine med denne kremen er at den kan brukes av de fleste hudtyper som sliter med dehydrering og ubalanse.

Til slutt har vi LAGOM Cellus Deep Moisture Cream som er en rik og tykk fuktighetskrem for alle som sliter med tørr hud. Aqualicia, jojobaolje og andre pleiende ingredienser sørger for at huden blir babymyk og holder seg fuktet dagen lang, selv for deg med en veldig tørr hud. Om du har kombinasjonshud kan du bruke denne som nattkrem.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *