Lysne kvisearr og pigmentflekker raskt med dette serumet

Det finnes mange ulike hudutfordringer, men en av de mest vanlige er pigmentflekker og kvisearr, og de fleste av oss ønsker å kvitte oss med de raskest mulig. I dag deler jeg hva som fungerer best og raskest for meg når disse sta flekkene sniker seg innpå og nekter å forsvinne.

Min hud-historie

Jeg har en dehydrert, tørr og sensitiv hud, med noen hormonelle urenheter. Før hadde jeg ru og ujevn hud med røde nupper og en ellers ubalansert hudtype som kunne endre seg på dagen. Til tross for at koreansk hudpleie har forvandlet huden min og forbedret utallige hudutfordringer jeg har slitt med, så har jeg allikevel en del rødheter og misfarging på kinnene etter å ha eksponert huden min for solen i mange år uten særlig beskyttelse. Jeg har i tillegg en hud som ikke fornyer seg selv så raskt, noe som fører til at kvisearr blir værende i opptil flere måneder før de forsvinner.

Min “Holy Grail”

Jeg har flere rutiner og metoder som jeg tyr til for å behandle huden min mot kvisearr og pigmentflekker, men ett produkt jeg alltid sørger for å bruke året rundt er et c-vitamin serum. Tidligere i høst snakket jeg mye om JUMISO Drop The Vita C Serum som er mildere og kun inneholder 5% c-vitamin. Dette er et ypperlig serum å bruke for å lysne nye og ferske kvisearr, samt øke spensten i huden. Allikevel troner ingen serum høyere for meg enn selveste TIA’M My Signature Red C Serum. Aldri før har et produkt hatt en så god innvirkning på hudkvaliteten min, og jeg kan alltid stole på at jeg får det resultatet jeg ønsker.

Hvorfor Red C Serum?

Det er utallige fordeler med TIA’M My Signature Red C Serum, ikke la deg lure av den lille størrelsen, for dette er nemlig en kraftfull eliksir på flaske. Først og fremst inneholder den 20% c-vitamin, som er en relativt høyt prosent av en solid antioksidant med en glimrende effekt på pigmentflekker, kvisearr og andre mørke flekker i huden. Dessuten er c-vitamin kjent for å ha en positiv innvirkning på å glatte ut rynker og fine linjer, så hvis du er bekymret for disse hadde jeg anbefalt at du implementerer et c-vitamin serum i din hudpleierutine. Det som er spesielt med TIA’M My Signature Red C Serum er dens innhold av B12 vitamin som reduserer rødhet og irritasjon, samt dens innhold av glutation som regulerer c-vitaminen slik at effekten av antioksidanten varer lengst mulig. Dessuten inneholder den superingrediensen niacinamide som er kjent for å lysne alle typer arr og motvirke pigmentflekker. Dens betydelige rødfarge er helt naturlig og stammer fra B12 vitaminen.

Slik bruker du c-vitamin serum

Alle bør ha sin egen individuelle hudpleierutine tilpasset sine behov, men i dette tilfelle kan man ta noen forholdsregler. Jeg kommer kun til å nevne enkelte steg i en hudpleierutine jeg anbefaler at du tenker over hvis du bruker et serum med en høy prosent c-vitamin.

Først og fremst bør du alltid starte med et renset ansikt uansett hva. Her hadde jeg anbefalt en mild rens som stabiliserer hudens pH-verdi. Jeg synes SKIN & LAB Dr. Vita Clinic Always Vita Gel Cleanser er helt super å bruke før et c-vitamin serum fordi den er såpass mild, men samtidig god på å forberede huden for optimal absorbering.

Hvis du er en nybegynner og aldri har brukt et c-vitamin serum, kan det være kjekt å starte med å blande et et par dråper av serumet sammen med en mild toner, som for eksempel TIA’M My Signature Vita B5 Toner, før påførsel. Dette er for at c-vitaminen skal kunne trekke lettere inn i huden uten en følelse av stramhet. På denne måten blir serumet også “vannet ut” slik at påførselen oppleves som mild og du slipper unna eventuell svie som man kan oppleve ved å påføre c-vitamin på huden.

Jeg derimot foretrekker å bruke en toner alene før jeg påfører et par dråper med TIA’M My Signature Red C Serum direkte på huden. Da bruker jeg to dråper til hvert kinn og én til panna, og dette har fungert best for min hud. Det kan hende det fungerer annerledes for deg, så her er det bare å prøve seg frem. Det skal svi litt de første gangene man bruker et serum med et høyt innhold av c-vitamin, men dette er kun serumet som trenger inn i huden og er helt ufarlig. Unngå å gni serumet inn, press det heller inn i huden med lette trykk og sveip forsiktig med sirkulære bevegelser.

Når c-vitamin serumet har blitt absorbert av huden, venter jeg i alle fall i 10 minutter før jeg går videre til fuktighetskrem og eventuelt solkrem hvis det gjelder min morgenrutine. Jeg startet med å bruke TIA’M My Signature Red C Serum kun 1 gang om dagen, men har nå økt til å bruke både morgen og kveld. En fuktighetskrem jeg har god erfaring med etter å ha brukt et c-vitamin serum er SKIN & LAB Barrierderm Intensive Cream. Denne roer ned huden min, balanserer den og fukter som få andre kremer.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *