Malins koreanske 10-stegsrutine for glødende hud

For meg har det alltid vært viktig å ta vare på meg selv og bruke produkter som huden min trives av. Jeg har en typisk tørr hud med noe sensitivitet, spesielt nå som det går mot vinter og luften blir tørrere, i tillegg reagerer huden min veldig på forurensning i form av rødhet og kviser. Etter at jeg begynte å jobbe i SkinSecret har jeg gått over til å utelukkende bruke koreansk hudpleie da produktene som regel er milde men effektive, perfekt for meg som er litt sensitiv. Produktene jeg nå bruker fokuserer på å gi huden nok fuktighet uten at den blir fet, samt mye glød. Det er også viktig for meg at rutinen forebygger aldringstegn. Under kan du lese hele min hudpleierutine, og hvilke produkter jeg bruker for å sikre en hydrert og spenstig hud.

Se hele min koreanske hudpleierutine:

Oljerens: Sioris Cleanse Me Softly Milk Cleanser

Som første steg i kveldsrutinen bruker jeg denne oljerensen Cleanse Me Softly Milk Cleanser fra Sioris. Jeg liker hvordan den smelter bort sminken min (selv øyesminken), og lett fjerner alt av smuss.

Vannbasert rens: The Plant Base Nature Solution Natural Cleansing Foam

Jeg bruker alltid en vannbasert rens i rutinen min, både morgen og kveld. Akkurat nå bruker jeg Nature Solution Natural Cleansing Foam som er kjempegod mot min tørre hud. Bambusekstraktene sørger for at huden holder på fuktigheten slik at huden etterlates med en ren og fresh følelse uten stramhet og ubehag.

Skrubb: Neogen Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

1-2 ganger i uken bruker jeg skrubbpadsene Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea fra Neogen. Den er mild nok for min sensitive hud, men gjør likevel en god jobb og etterlater huden babymyk. Jeg har også merket stor forskjell på porene mine etter at jeg tok denne i bruk, og jeg får nå sjeldent hudormer eller nupper. Ved å regelmessig skrubbe huden føler jeg også at de andre produktene absorberes bedre og at jeg får maksimalt ut av hvert produkt.

Toner: The Plant Base Nature Solution Hydrating Bamboo Water

Etter rens påfører jeg alltid et lag av The Plant Base sin Nature Solution Hydrating Bamboo Water. Jeg bruker hendene til påføring, heller litt av produktet rett i håndflaten og klapper den lett inn i huden. Toneren bruker jeg fast morgen og kveld, og jeg er allerede på min tredje flaske! Den er god på å både fukte og roe ned huden min, noe jeg kan takke innholdet av bambusekstrakt for.

Essens: Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Cosrx sin snegleeslimessens er så absolutt en favoritt i hudpleierutinen min jeg ikke kan leve uten. Ønsker du et produkt som skal hjelpe med å bevare fuktnivået samt forebygge pigmentering og rynker, er denne for deg. Etter bare en ukes tid merket jeg stor forskjell på huden min. Jeg har en jevnere hudtone og alltid fin glød.

Øyekrem: Acwell Licorice pH Balancing Intensive Eye Cream

Jeg plages med mørke ringer under øynene og blir også fort tørr på øyelokket. Selv om jeg bare er på første tube av Licorice pH Balancing Intensive Eye Cream merker jeg allerede at den har en lysnende effekt på de mørke ringene. Den fukter også den tynne huden rundt øynene veldig godt, og jeg føler at øyesminken min sitter finere når jeg har denne som base. Denne helgen har SkinSecret en kampanje med 20% rabatt på hele Licorice-serien fra Acwell, og bestiller du for over 800 kroner (uansett produkter), får du også med en 30ml deluxe miniversjon av Acwell sin populære Licorice pH Balancing Cleansing Toner.

Serum: Acwell Betaglution Ultra Moisture Milk Oil

Nå som det er blitt høst og det snart blir vinter er det ekstra viktig å gi huden nok fukt. Da jeg har tørr hud trenger jeg fukt i form av olje, men jeg liker ikke for fetende produkter. Ultra Moisture Milk Oil er et utmerket serum til nettopp dette! Ikke bare fukter den bra, den gir også huden en superfin glød slik at den ser frisk og sunn ut etter påførsel. Dette serumet har en ganske tykk konsistens men etterlater ikke huden fet.

Ansiktsmassasje: Gua Sha Heart og Facial Roller

Etter at vi i SkinSecret lanserte våre egne gua sha-verktøy har Roller + Heart Kit blitt en del av min faste hudpleierutine. Jeg våkner så og si hver dag med et hovent ansikt, og da hjelper gua sha-stenen med å redusere hovenheten og øke blodsirukasjonen i huden slik at jeg får et mer våkent uttrykk. På kvelden har jeg lagt ansiktsrullen i rutinen. Den bruker jeg etter at jeg har påført serumet for å gi en ansiktet ein deilig avslappende massasje på slutten av dagen.

Fuktighetskrem: Cosrx Balancium Comfort Ceramide Cream

For å bevare fuktnivået gjennom dagen bruker jeg Cosrx sin ceramidekrem. Den har en nokså tykk konsistens, men likevel en matt finish og etterlater ikke huden fet. Den beroliger også min tørre og sensitive hud, og de gangene jeg har eksem på halsen lindrer kremen kløen og roer ned rødheten.

Solkrem: Purito Centella Green Level Unscented Sun

Puritos Centella Unscented Sun er helt uten parfyme og essensielle oljer, perfekt for min tørre og sensitive hud. I tillegg har den gode ingredienser som centella asiatica, som roer ned og fukter huden. Om morgenen bruker jeg denne som siste steg i rutinen, og jeg synes sminken sitter mye bedre gjennom dagen hvis jeg har påført et lag med solkremen først.

Andre k-beauty favoritter:

I tillegg til de faste produktene i rutinen, bruker jeg andre produkter som masker, håndkremer og sminke. Her er noen av mine favoritter:

Skrevet av

Malin Skinsecret

Malin

Kundeserviceansvarlig
Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av hudpleie og skjønnhet. Mitt mål er at kunden får den beste servicen og veiledningen i jungelen av produkter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *