Snailed It: få COSRX Snail Kit til å passe din hudtype

Det er ingen hemmelighet at vi elsker snegleslim, og kanskje vi til og med våger å påstå at det er en av våre favorittingredienser. Det finnes mange fordeler med snegleslim i hudpleie: det gir mye fukt, spenst og glød, i tillegg til at den øker kollagenproduksjonen slik at solskader minimeres og man opplever en jevnere hudtone og tekstur. Snegleslim (eller snail secretion filtrate) er nemlig naturlig rik på fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre og allantoin, og anti-aging ingredienser som glykolsyre (AHA), kollagen, elastin og peptider.

COSRX er spesielt kjent for sine snegleslimprodukter, og vi har satt sammen et Snail Kit med tre av deres bestselgende produkter med snegleslim.

Settet består av:

Essensen og fuktighetskremen er to av våre bestselgere, og har henholdsvis 96% og 92% snegleslim. Essensen har en serumslignende konsistens og kan gjerne føles litt klissete, men den trekker likevel raskt inn i huden. Fuktighetskremen kan brukes både som siste steg i hudpleierutinen alene, eller i kombinasjon med en fetere krem for de med tørrere hudtyper. I tillegg inneholder settet Moisture Up Kit, hvor man får den superpopulære sheetmasken Holy Moly Snail Mask som gir en boost av fuktighet og glød!

Tilpass settet til din hudtype

Enkel rutine uavhengig av hudtype

Hvis du ønsker en enkel og kjapp hudpleierutine som likevel jobber effektivt med ujevnheter og gir mye fukt er COSRX Snail Kit det perfekte utgangspunktet. Produktene kan brukes av alle hudtyper, selv sensitive, og er super for dehydrert hud som trenger fukt i form av vann. Start med dobbelrensen (finn hvilken dobbelrens som passer til din hud), før du bruker COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence på lett fuktet hud. Følg opp med ditt favorittserum og avslutt med COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream. Sist men ikke minst bør du bruke solkrem hvis det er dagtid.

Rutine tilpasset tørr hud

Start med dobbelrensen (finn hvilken dobbelrens som passer til din hud), før du bruker COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence på lett fuktet hud. Som serum kan du bruke Lador La-Pause Blue Marine Hydro Ampoule med algeekstrakt som trekker til seg fem ganger mer fuktighet enn hyaluronsyre. Fortsett med COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream. Da COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream gir fukt i form av vann, kan det hende at tørre hudtyper må legge en litt fetere fuktighetskrem over for å tilføre huden oljene den trenger. Slik får huden pleien den trenger, men likevel opplever snegleslimets egenskaper. Vi anbefaler DewyTree The Clean Lab Facial Cream. Sist men ikke minst bør du bruke solkrem hvis det er dagtid.

Rutine tilpasset fet- og kombinasjonshud

Start med dobbelrensen (finn hvilken dobbelrens som passer til din hud), før du bruker COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence på lett fuktet hud. Om du har kombinasjonshud eller fet hud kan du fokusere på å velge et serum som passer hudutfordringene dine, som for eksempel Neogen Real Vita C Serum med 22% c-vitamin som reduserer kvisearr og mørke flekker i tillegg til å stimulere kollagenproduksjonen for spenstigere hud. Velger du dette c-vitaminserumet er det lurt å bruke det før du legger essensen over som et ekstra “serum”. Fortsett med COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream, og om kvelden kan du gjerne avslutte med en tykkere krem over COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream. Vi kan anbefale COSRX Hydrium Moisture Power Enriched Cream. Sist men ikke minst bør du bruke solkrem hvis det er dagtid.

Rutine tilpasset akneutsatt hud

Snegleslim er supert for irritert hud, da den har anti-bakterielle egenskaper og hjelper huden med å behandle og reparere sår. Settet kan du bruke sammen med et serum som inneholder BHA- eller AHA syre for å forhindre at døde hudceller tetter porene og skaper nye kviser, og se også etter ingredienser som roer ned inflammasjon.
Start med dobbelrensen (finn hvilken dobbelrens som passer til din hud), før du bruker COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence på lett fuktet hud. Deretter påfører du et lag med Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum som inneholder beroligende centella asiatica og tea tree-vann, og en skånsom mikstur av AHA-, BHA- og PHA-syre. Hvis du føler at huden din ikke får optimalt med fukt etter at du påfører et lag med COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream, kan vi anbefale et ekstra lag med COSRX Oil-Free Ultra Moisturizing Lotion.

Rutine tilpasset moden hud

Har du voksen hud er det viktig at huden får mye fuktighet og pleie. Vi anbefaler at du i tillegg til dobbelrensen og sneglesettet også bruker et anti-aging serum, for eksempel Isntree TW-Real Bifida Ampoule med peptider og fermenterte ingredienser. Har du et tørt øyeområde som trenger ekstra fukt prøv gjerne øyekremen fra samme serie, TW-Real Eye Cream, som er full av cellefornyende ingredienser og antioksidanter som beskytter huden. Som nattkrem over COSRX Advanced Snail 92 All in One Cream, kan du bruke Sioris You Look So Young Night Cream med økologisk fruktvann og beroligende tamanuolje.

Kjøp COSRX Snail Kit her:

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *