Møt vårt helt nye anti-aging serum for sensitiv hud!

Hvis Acwell Licorice pH Balancing Cleansing Toner (også kjent som lakristoneren) og Licorice pH Balancing Intensive Eye Cream er en del av din faste rutine kommer du virkelig til å elske Acwells nye serum fra samme serie! Acwell er spesielt kjent for sine virkningsfulle hanbang-produkter. Hanbang refererer til tradisjonell koreansk urtemedisin, og har flere hundre år lange tradisjoner. Deres nye produkt, Licorice pH Balancing Advance Serum, er et kraftfullt anti-aging serum basert på de samme nøkkelingrediensene som lakristoneren og øyekremen.

Serum basert på lakrisrot

Ekstrakt og vann av lakrisrot er ikke bare kjent for å behandle pigmenteringer og mørke flekker på huden på en skånsom måte, men også en naturlig antioksidant. Antioksidanter nøytraliserer frie radikaler som kan skade hudcellene. Blant disse stoffene finnes flavonoid, glabridin og Lichochalcone A  i lakrisplanten. Ikke minst har lakrisrot også både anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaper, og er dermed en super ingrediens for de med sensitiv, irritert og akneutsatt hud.

Tips! Bruk serumet sammen med
Licorice pH Balancing Cleansing Toner for best resultat

Licorice pH Balancing Advance Serum har også andre velkjente ingredienser som fuktighetsgivende glyserin, hyaluronsyre og betaglukan, og gluthathione og niacinemide som jobber med å jevne ut hudtonen. Sistnevnte har i tillegg evnen til å balansere talgproduksjonen, og vil også styrke hudens barriere. Serumet får en rekke gunstige vitaminer, mineraler og øvrige antioksidanter fra vekster som havre, furu, artisjokk og kakaobønner.

Anti-aging for sensitiv hud

Ikke bare er serumet særdeles god på å jevne ut hudtonen og nøytralisere skadelige frie radikaler, men den har også en rekke anti-aging og kollagenstimulerende ingredienser for å forhindre og minimere synligheten av aldringstegn. Sammen med niacinamide vil vitamin E og adenosine jobbe med synlige aldringstegn som rynker og fine linjer, mens naturlig AHA fra sitron skånsomt fjerner hudceller og stimulerer kollagenproduksjonen. Slik får huden økt spenst og glød, og hudcellene regenereres raskere.

Licorice pH Balancing Advance Serum kort fortalt

Hvis du har sensitiv eller irritert hud men fortsatt ønsker å behandle ujevn hudtone og forhindre aldringstegn, er Licorice pH Balancing Advance Serum så absolutt produktet for deg. Med gode og kjente anti-aging ingredienser som niacinamide, adenosine, vitamin E og AHA-syre vil dette serumet holde hudtonen jevn og glatt, mens fuktighetsgivende ingredienser holder huden smidig og spenstig. Lakrisroten vil berolige sensitiv hud og sørge for at huden ikke irriteres ytterligere.

Kjøp den her:

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *