Morsdag og valentines gavetips fra SkinSecret

Skal du overraske mor, en venninne, kjæreste eller bror på morsdag og valentines? Uansett om det er deg selv eller en du er glad i som skal få føle på litt ekstra kjærlighet på enten valentines eller morsdagen har vi samlet våre beste gavetips!

Våre beste gavetips til morsdag og valentines

BANILA CO Clean It Zero Marble Edition

Dette er kanskje den søteste gaven til de som elsker Banila Co! Her får du bestselgerne Clean It Zero Cleansing Balm og Clean It Zero Foam Cleanser i et superfint rosa marble-design, som passer perfekt inn på baderomshyllen. I tillegg følger det med rosa hårbånd som kan brukes når du gjør hudpleierutinen din. Best av alt? Hele settet koster bare 297,- 

Beauty Of Joseon Apricot Blossom Peeling Gel

Beauty Of Joseon Apricot Blossom Peeling Gel er basert på japansk aprikos og cellulose, og hjelper til med å balansere og kontrollere huden oljeproduksjon. I tillegg tilfører den næringsrik fuktighet fra aprikosblomst-vann og etterlater huden jevnere, glattere og friskere. Denne kan også gis bort til en med sensitiv hud, da den er trygg for alle hudtyper.

Innisfree Serum Trio Kit 

Et godt valg til alle hudpleieentusiaster: Innisfree Serum Trio Kit! Her får du tre av innisfree sine bestselgende serum INNISFREE Retinol Cica Moisture Recovery Serum 30ml, INNISFREE Vitamin C Green Tea Enzyme Brightening Serum og INNISFREE Green Tea Seed Hyaluronic Serum. Sammen gjør disse serumene underverker for huden, og består blant annet av både hyaluronsyre, cica, retinol og vitamin C – alle helt supre ingredienser for huden! 

ANUA Soothing Trial Kit

Til den som allerede elsker eller ønsker å teste ut vårt nye merke ANUA er Soothing Trial Kit en superfin gave. Kittet inneholder fire produkter som vil gi en beroliget, myk og fuktet hud. Settet er designet slik at det er enkelt å ha med på reise også!

Banila Co Dear Hydration

Til en som trenger litt ekstra fukt i vinter: Dear Hydration serien fra Banila Co! Hvis man har dehydrert hud fra de skiftende temperaturene den siste tiden, kan disse virkelig redde huden din. Masse fukt, masse pleie og rike på antioksidanter vil disse produktene etterlate huden myk og fuktet. I tillegg er de supersøte på baderomshyllen med sitt rosa design! Disse passer best til kombinasjonshud eller fet hud som er dehydrert.

I´M FROM Beet-serien

Beet-serien fra I´M FROM er en fin gave til enten en mor eller venninne som har tørr hud. Ved hjelp av rødbet-ekstrakt og rødbet-enzym vil denne serien sørge for å eksfoliere, jevne ut, fukte huden og etterlate den med en dewy glow. Noe vi alle kan ha litt ekstra behov for på vinteren.

SkinSecret merch 

Har du fått med deg at vi også selger produkter vi selv har laget? Her kan du plukke og mikse blant godbiter som vår egen hårklype, toalettmappe og hodebunnsbørste; eller kanskje en gua sha? Det er de perfekte smågaver å gi bort til for eksempel venninner eller søsken! 

Banila Co Brightening Duo

Banila Co sine seneste lanseringer hos oss er en fin gave til deg selv eller en du er glad i som føler at huden er litt gusten og slapp etter en lang vinter. Med BANILA CO Clean it Zero Cleansing Balm Brightening og BANILA CO Clean it Zero Brightening Peeling Gel vil en tørr og gusten hud nemlig få tilbake spenst og glød, samtidig som de renser opp i tette porer og døde hudceller. I tillegg lukter de så friskt, og gir oss en liten forsmak på våren som forhåpentligvis snart er her.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *