NEWNESS: Vi lanserer Real Barrier!

Har du sensitiv og tørr hud eller en svekket hudbarriere? Da kommer du til å elske vårt nyeste merke; nemlig Real Barrier! Vi er allerede super fan av merket, og alle på kontoret har fått seg noen nye favoritter. Les mer om Real Barrier og de nye produktene i denne artikkelen!

Om Real Barrier

Real Barrier sine hudpleieprodukter er spesielt utviklet for tørre og sensitive hudtyper, og etterlater huden beroliget og hydrert. Ingrediensene i produktene er hyaluronsyre og ceramider, i tillegg til deres egne patenterte ingrediens MLE som skal etterligne hudbarrieren. Real Barriers mål er å utvikle produkter som forsterker og støtter hudens naturlige barriere, slik at huden lettere vil holde på fukt og unngå å bli sensitiv, tørr, rødlig og dehydrert. 

Ingredienser i Real Barriers produkter 

Real Barrier tilfører kun ingredienser som skal være trygge for sensitiv hud. Alle produktene deres består derfor av noen felles ingredienser som styrker, pleier og hydrerer huden: 

  • ATOPALM MLE: MLE er merkets egne patenterte ingrediens som ligner på hudens naturlige lipider. 
  • Hyaluronsyre og ceramider for å binde- og holde på fuktigheten i huden. 
  • Squalane, mistelteinfrukt-ekstrakt, phytosterols og vitamin E som gir dyp fukt og tilfører antioksidanter samtidig som de virker anti-inflammatoriske 
  • Panthenol, allantoin og madecassosise som roer ned og pleier irritert hud 

Real Barrier produkter

Olje- og vannbasert rens 

Føler du ofte at huden din er tørr, stram eller sensitiv etter du har renset huden? Da anbefaler vi å teste ut Real Barrier sin renserutine! Renserutinen består av Cleansing Oil Balm, en oljebalm som forvandles til en melkete krem i kontakt med vann, og Cream Cleansing Foam; en mild og kremet skumrens som minimerer sjansen for fuktighetstap samtidig som den renser huden. En hydrerende, beroligende og effektiv renseduo for deg med sensitiv hud. 

Aqua soothing 

Aqua soothing-serien består av Aqua Soothing Toner, Aqua Soothing Ampoule og Aqua Soothing Cream. Hvis du føler huden din kan føles opphetet eller varm og rød, vil denne serien bidra til å kjøle og roe ned huden din. Serien passer best til deg med fet hud eller kombinasjonshud som lett blir dehydrert. Produktene etterlater en frisk og behagelig følelse på huden, og vil føles som en beroligende redning til varm og sensitiv hud. 

Extreme 

Extreme-seriem er utviklet for deg med tørr og sensitiv hud og består av Extreme Cream Ampoule, Extreme Essence Toner og Extreme Cream. Serien inneholder hyaluronsyre, ceramider og panthenol blant annet, som vil balansere fuktighetsnivået og forebygge fuktighetstap. Selv om disse gir massevis av fukt føles de ikke klissete på huden, men etterlater en tørr hud med en ny og frisk glød.

Extreme Cream vil passe aller best hvis du har veldig tørr hud eller eksem, men kan også brukes som en ordentlig fuktighetsgivende nattkrem. Intense Moisture Cream derimot passer perfekt som en fuktighetsgivende dagkrem, og er supergod til tørr hud. 

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *