Teamets hudpleietips for høsten

Høsten kryper på, luften blir friskere og vi gleder oss til koselig innetid med spa og velvære. I den anledning deler vi på teamet våre beste tips for å beholde huden sunn, glødende og duggfrisk i de kommende månedene!

Teamets hudpleietips

Grunnlegger Sanja

Mitt beste tips akkurat nå er å bruke gua sha sammen med oljerens, slik at du kan vaske oljen av etterpå hvis du ikke ønsker å sove med olje på huden. Gua sha stimulerer blodsirkulasjonen slik at produktene som blir påført i etterkant trenger dypere inn i huden!

SoMe-ansvarlig Anna

Jeg skal komme i gang med en god retinolrutine! Nå som solen ikke er like sterk, er høsten en kjempe fin tid til å begynne å inkorporere aktive ingredienser i rutinen din.

Grafisk designer Amalie

Huden min trenger masse fukt, så jeg bruker Honey Mask fra I`M FROM annenhver kveld! Den etterlater huden hydrert, roligere og myk.

Kundeserviceansvarlig Alma

Mitt beste tips er å eksfoliere huden jevnlig. Det er fort gjort å glemme, men det gjør så stor forskjell på huden!

SoMe- og innholdsprodusent Fride

Jeg elsker å bruke hårbånd når jeg gjør hudpleie om kvelden. For oss som bruker sminke er det spesielt viktig å komme ordentlig til å hårlinjen for å få renset bort alle rester. Disse er åpenbart min favoritt!

Innholdprodusent Thale

Jeg har veldig sensitiv hud og reagerer på ganske mange produkter. Derfor skal jeg bruke produkter med milde ingredienser, styrke hudbarrieren min og sørge for at den er klar for de kalde månedene som kommer. Rens er det produktet jeg ofte reagerer mest på, men jeg er fornøyd med denne fra Purito!

Fotograf Karolina

Hudbarrieren min blir svekket hver gang jeg reiser på ferie og er mye ute i sola. Derfor har jeg nylig begynt å bruke SKIN1004 Probio-Cica Intensive Ampoule for å reparere den og jeg merker allerede forskjell!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *