NEWS: 5-Stegs Sett for ulike hudutfordringer

Huden vår er forskjellig. Ikke bare har vi ulike hudtyper; det er også individuelt hvilke hudutfordringer og problemer man sliter med. Noen ønsker kanskje å behandler slapp og gusten hud, mens andre har behov for lindring av rødhet og irritasjon. Vi lanserer nå fem helt nye sett, som er nøye satt sammen for å behandle huden på et spesifikt område.

Dehydrert hud

Dersom huden din føles stram og kløende, kan det hende at du har dehydrert hud. Dette er en hudtilstand som kan ramme alle hudtyper, særlig om høsten og vinteren når luften blir kaldere og tørrere. Ofte kan oljeproduksjonen også bli ubalansert, og det er ikke uvanlig å oppleve både sorte og hvite hudormer. I tillegg kan huden gjerne få en gusten tone, oppleves mer slapp og fine linjer blir mer synlige.

Om du kjenner deg igjen i disse symptomene, er vårt 5-Stegs Hudpleiesett For Dehydrert Hud for deg. Produktene i settet vil tilføre huden det den trenger og gi nødvendig fuktighet som hjelper huden tilbake i balanse.

Aknearr

Arrdannelse er dessverre en vanlig konsekvens av akneutbrudd, og mørke flekker kan bli værende på huden lenge etter at kvisene har forsvunnet. Samtidig er det ikke uvanlig at de som sliter med arr etter kviser ofte har en hudtype som er mer utsatt for akne, og produkter som bidrar til å redusere arrene og samtidig forebygge dannelse av nye kviser er gjerne en god match.

Hudpleiesettet For Aknearr består av produkter som gjør en god jobb med å lysne misfarging, roe ned irritasjon og fukte godt.

Pigmentflekker

Økt pigementering i ansiktet kan forekomme som et resultat av for eksempel hudtilstanden melasma. Med riktige produkter kan man imidlertid jevne ut hudtonen over tid og redusere pigmenteringen gradvis.

I Hudpleiesettet For Pigmentflekker inneholder produktene blant annet milde eksfolierende syrer som fjerner døde hudceller og sørger for at ny, frisk hud kommer til overflaten. I tillegg inneholder både serumet og fuktighetskremen snegleslim, en ingrediens som er godt kjent for sin fantastiske evne til å gi en jevnere, glattere og mer glødende hudoverflate.

For gravide

Som gravid hører man mye om hva man burde unngå, og det kan være forvirrende og vanskelig å vite hva slags produkter som er trygge og ikke. Det kan være greit å være klar over at huden kan oppføre seg annerledes enn den pleier, og kanskje reagerer man plutselig på et produkt som tidligere fungerte godt.

Vårt Hudpleiesett For Gravide er satt sammen av milde og skånsomme produkter som gir huden fuktighet og næring uten å være irriterende.

Rosacea

Det kan være utfordrende å finne riktige hudpleieprodukter dersom man har veldig sensitiv hud eller rosacea. Sterke ingredienser, parfyme og kunstige fargestoffer er blant noen av faktorene som kan trigge irritasjon. Idelle hudpleieprodukter er derfor gjerne milde og skånsomme, samtidig som de pleier og ivaretar huden.

Hudpleiesett for Rosacea kan brukes av alle som har sensitiv hud og som sliter med at huden blir irritert eller rød. Sammen jobber produktene i settet med å gi godt med pleiende fuktighet, i tillegg til å ha en lindrende og beroligende effekt.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *