NEWS: spreke Chasin Rabbits er her!

Vi ønsker et nytt merke velkommen hos oss, og er superfornøyde med å endelig få inn Chasin Rabbits. Merket er helt vegansk og har allerede etablert seg som en stor favoritt blant hudpleie-entusiaster takket være sine naturlige ingredienser. Også forpakningen har fått mye oppmerksomhet; her snakker vi energisk og gøyalt design som definitivt vil sprite opp baderomshyllen.

Chasin Rabbits har valgt navnet sitt fordi de tror at jakten etter det bedre er viktig for kontinuerlig vekst og en lysere fremtid. Alle produktene deres er laget av tredje generasjons K-beauty bransjeeksperter som verdsetter godt håndverk og har en fremoverlent tankegang. Samtidig etterstreber de å produsere bærekraftige produkter og metoder, og de vil også videreføre sin filosofi til kommende generasjoner. Prinsippene for filosofien lyder som følger:

  • Merket vil produsere såkalt “clean beauty” som vil si at de avstår fra giftige ingredienser og tar hensyn til kropp, sinn og miljø.
  • De er sterkt i mot testing på dyr og derfor er alle deres produkter veganske.
  • Merket bruker miljøvennlige biobaserte beholdere for å redusere sitt karbonfotavtrykk og alle klistremerker er avtagbare for enklere resirkulering.
  • Deres overordnede visjon er å bidra til balanse mellom kropp og sinn, og gi gode produkter og opplevelser for alle.

Dette er prinsipper som vi i SkinSecret absolutt kan stille oss bak, og derfor er vi spente på at dere skal få teste ut produktene.

CHASIN RABBITS Mindful Bubble Cleanse

I tråd med merkets ønske om holistisk hudpleie, er denne vannbaserte rensen mild og skånsom. Den kan brukes overalt på kroppen, fra ansiktet og ned til tærne! Medisinsk kull er kjent for sin evne til å absorbere giftstoffer, noe som gjør den til en ypperlig rensende ingrediens og den store stjernen i dette produktet. Vink farvel til tette porer og overflødig olje, og la rensen etterlate huden fresh og ren. Vi digger denne, og den er god match for alle hudtyper.

CHASIN RABBITS Magic Beauty Shroom Essence

Denne herlige essensen har kanskje den korteste ingredienslisten vi noen gang har sett, den består nemlig bare av én ingrediens: ekstrakt fra tremella sopp. Likevel har produktet helt supre fordeler og ekstrakten fra soppen er stappfull av næring som er gunstig for huden. Blant annet er den rik på vitamin D og antioksidanter som sammen gir kraftige anti-age egenskaper, samtidig som hudbarrieren balanseres. Plumpet, glatt og sunn hud? Yes, please!

CHASIN RABBITS Green Golden Ruler Cream

Matcha er en av de hotteste ingrediensene i K-beauty verden, og det er også denne som er en av hovedingrediensene i Green Golden Ruler Cream. Teplanten har nemlig en lindrende og beroligende effekt, samtidig som den beskytter huden mot diverse eksterne stressfaktorer. Fuktighetskremen innholder også probiotika, hempfrø-olje og hyaluronsyre, en super cocktail for hydrert, sunn og balansert hud. Konsistensen er yoghurt-aktig, og også denne kan brukes av alle hudtyper. Faktisk passer den like godt til både fet og tørr hud!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *