NEWS: SNP nå på SkinSecret!

Vi håper alle har hatt en strålende fin sommer og er klare for ny, fresh koreansk hudpleie! SNP – et av Koreas aller største hudpleiemerker – er nemlig endelig på plass hos oss. Navnet SNP står for Science, Nature og Purity, og reflekterer deres ambisjoner om å produsere helhetlige produkter av god kvalitet ved hjelp av vitenskapelig kunnskap og skånsomme, naturlige ingredienser.

SNP er kanskje aller mest kjent for sine sheetmasker, men de produserer også mange andre produkter med ulike funksjoner. Siden lanseringen i 2008 har de vokst seg større og større, og blitt et av de mest populære K-beauty merkene i hele verden. Vi skjønner virkelig hvorfor, og er overbevist om at dere kommer til å bli like forelsket i SNP som oss! Derfor har vi valgt å ta inn hele 25 produkter, blant annet ulike godbiter fra tre forskjellige kolleksjoner og en hel haug med sheetmasker!

Tre ulike kolleksjoner

Alle tre kolleksjonene vi har fått inn er en del av SNP Prep, en serie som fokuserer på gode, aktive ingredienser. Hyaluronsyre er en gjenganger i alle produktene, samtidig som hver kolleksjon har sin egne nøkkelingrediens.

Vitaronic

I denne kolleksjonen er trebladappelsin, som er rik på vitamin C, den store hovedingrediensen. Dette bringer med seg mange hudfordeler, blant annet har ingrediensen en kraftig revitaliserende effekt og produksjonen av kollagen og elastin stimuleres. I tillegg inneholder alle Vitaronic-produktene niacinamide, en annen aktiv ingrediens som hjelper til med hudens cellefornyelse. Produktene vi har fått inn fra Vitaronic-kolleksjonen består av tonerpads, sheetmaske og ampuller med serum. Disse er helt supre for deg som ønsker å  jevne ut hudtonen, lysne kvisearr og pigmentering, og generelt få en glattere hud med mer energi og glød. Vi elsker!

Cicaronic

Cicaronic-kolleksjonen er spesielt utviklet for sensitiv hud, og er basert på det SNP kaller Cicaronic Complex. Dette er en ingrediensblanding bestående av centella asiatica, madecassoside og hyaluronsyre. Hyaluronsyren sørger for balansert fuktighet, mens centella asaitica og madecassoside virker beroligende, lindrende og pleiende. Begge urtene fungerer også godt for forhindre bakterieinfeksjoner og akneutbrudd. I denne kolleksjonen finner vi rens, sheetmaske, essens, ampuller og fuktighetskrem, og de passer perfekt dersom man vil roe ned rødhet, kløe og irritasjon på huden.

Peptaronic

I den siste av de tre kolleksjonene er peptider i hovedfokuset, derav navnet Peptaronic. Peptider består av korte lenker av aminosyrer og fungerer som byggesteiner for proteinene i huden. Dette gjør peptider til en helt super anti-aging ingrediens, blant annet fordi produksjonen av kollagen og elastin får seg en ordentlig boost. Peptider fungerer også veldig bra sammen andre aktive ingredienser, og hyaluronsyre er en perfekt match! Nettopp dette er en av grunnene til at Peptaronic produktene gjør underverker for å fremme en hydrert, spenstig, sunn og ungdommelig hud. Vi har fått inn både toner, fuktighetskrem og sheetmaske i denne serien og alle er beriket med hele 6 forskjellige typer peptider. Helt perfekt når luften begynner å bli kaldere og tørrere, og huden trenger ekstra med fukt og pleie!

Sheetmasker

Fruits gelato

Fruits gelato-serien består av fem ulike sheetmasker; brightening, firming, soothing, moisture og nutrition. Alle maskene inneholder forskjellige fruktekstrakter, som er utvunnet gjennom kaldpressing for å bevare så mye som mulig av de naturlige næringsstoffene. De er proppfulle av gode vitaminer og mineraler som hjelper til på ulike områder, så her finnes det en sheetmaske for alle!

Jelly Vita

Av Jelly Vita maskene har vi tre varianter å velge i mellom; hydrating, clearing og toning. Disse maskene har et godteri-tema, kanskje fordi det er nettopp det de er – godteri for huden! Godbitene finnes i form av superingredienser som centella asiatica, hyaluronsyre, aloe vera og vitamin B, C og E.  Dette gjør dem effektive på hvert sitt område, uansett om man sliter med tørrhet, urenheter eller gusten hud.

Fresh Vita

Også i Fresh Vita serien har vi fått inn tre typer. De tre forskjellige har hvert sitt vitamin som nøkkelingrediens, hvor Vita Cool er rik på vitamin B, Vita Water på vitamin E og Vita C på C-vitamin. Selve essensen har en litt tykkere konsistens, men den vil likevel absorberes fint av huden. Hver og en sheetmaske er en cocktail av gode ingredienser som hjelper til med alt fra å roe ned irritasjon til å minimere porer og gi glød.

Ampoule Mask

Til slutt har vi sheetmaskene Gold Collagen Ampoule, Diamond Brightening Ampoule og Black Pearl RENEW Black Ampoule. Disse tre er virkelig definisjonen av luksus, og er helt perfekte når man ønsker å skjemme bort huden. Gold Collagen inneholder faktisk ekte gull, Diamond Brightening ekte diamantpulver og Black Pearl har sorte perler fra havet. Disse har så klart også forskjellige funksjoner slik at du kan finne din favoritt! Velg mellom anti-aging fra gullmasken, glød og jevn hudtone fra diamantmasken eller rensende fuktighet fra den med sorte perler.

Vi har altså fått inn massevis av spennende nyheter, og det er bare å ta for seg og finne din nye holy-grail! Se alle nyhetene og klikk deg inn på produktene du ønsker å vite mer om. 

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *