Ny til koreansk hudpleie? Her er vår K-beauty starter pack!

Er du ny til koreansk hudpleie og lurer på hvor du skal begynne? Da er du kommet til rett sted! Vi vet at det ikke alltid er like lett å vite akkurat hvilke produkter man skal velge når alternativene er mange. Derfor har vi satt sammen et sett som inneholder de grunnleggende trinnene i en koreansk hudpleierutine, bestående av våre mest populære produkter.

Koreansk hudpleie starterpack

BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm

Oljerens bør være det første steget i enhver kveldsrutine. Den vil nemlig smelte vekk sminken,  solkremrester og smuss som har samlet seg opp på huden i løpet av dagen. BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm er både en SkinSecret-klassiker og et verdenskjent stjerneprodukt. Ved hjelp av beroligende ingredienser bidrar den til en mer harmonisk, frisk og ren hud, samtidig som den er drøy i bruk og har en nydelig duft!

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser

Det andre steget i rutinen er å følge opp med en vannbasert rens, for å gjøre dobbelrens-rutinen komplett. Vannbaserte renser har nemlig en evne til å trekke enda lenger ned i porene og gi en grundigere rens. COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser er både mild og effektiv, og etterlater huden ren med en superfrisk følelse! Den er midt i blinken for deg som vil bekjempe kviser og urenheter, men passer generelt godt til alle hudtyper. La deg ikke lure av navnet; den fungerer like bra i kveldsrutinen som i morgenrutinen.

SKINSECRET SKINSONIC

For å ta rensen et steg videre, er SKINSECRET SKINSONIC det ultimate hudpleieverktøy. Dette er en elektrisk rensebørste som brukes sammen med den vannbaserte rensen, og er spesielt utviklet for å dyprense huden på skånsomt vis, samtidig som LED-lys jobber med å forbedre hudkvaliteten. På kort tid har denne rukket å klatre opp på listen over våre bestselgere, og roses for sin evne til å gi en glattere og jevnere hud!

ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner

En annen storfavoritt i vår nettbutikk er Acwell sin berømte lakris-toner. ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner gjør en formidabel jobb for alle som ønsker en jevnere hudtone med mindre rødhet og færre kvisearr. Huden gjøres mykere og mer livlig, samtidig som den får en ekstra boost av fuktighet! Et perfekt mellom-steg som prepper huden før fuktighetskremen.

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

Til slutt kommer kronen på verket og kanskje det aller viktigste steget i hudpleierutinen, nemlig fuktighetskrem. Å tilføre nok fuktighet er superviktig uansett hva slag hud man har, og selv fet hud har behov for daglig bruk av fuktighetskrem. COSRX sin Advanced Snail 92 All In One Cream får jobben gjort uten å bli tung eller klissete på huden, og inneholder en høy prosent av den ultimate K-beauty ingrediensen snegleslim. Fuktighetskremen hydrerer huden fra innsiden, gir en naturlig glød og motvirker både kviser og hudormer.

Høres disse produktene ut som noe for deg? Her får du kjøpt hele settet!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *