NYHET! Innovativ hudpleie med So Natural!

Vi er alltid på utkikk etter nye produkter å introdusere for dere, og So Natural er et merke vi har hatt i kikkerten siden vi besøkte de i Korea i fjor. Dette merket ble lansert allerede i september 2007, og har siden den gang rukket å få trofaste tilhengere over hele verden, og mange skjønnhetseksperter har utnevnt So Natural sine ansiktsoljer til deres favoritter. Fra og med i dag får du tak i So Natural sine produkter hos SkinSecret!

Naturlig pleie

So Natural sitt hovedfokus er å bruke avansert teknologi for å skape produkter med innovative ingredienser og så få tilsetninger som mulig slik at de forblir så næringsrike og sunne som mulig for å gi huden den naturlige gløden. Deres slagord er “Your skin is so natural”, og sikter til deres mål om å få flest mulig til å få en sunnere og finere hud. De tilbyr naturlige produkter av topp kvalitet til en god pris, og i Korea selges So Naturals produkter på tre av de største og mest kjente helse- og skjønnhetsbutikkene Olive Young, LOHBS og Lalavla. Vi har virkelig troen på So Natural, og kjører i gang med å introdusere hele syv nye produkter, inkludert to masker, to ansiktsoljer, én øyekrem og én makeup-spray!

Signature Face Oil

Signature Face Oil har vært So Naturals bestselger i hele 10 år, og er til og med populær blant makeup-artister i Hollywood. Ansiktsoljen er laget av 100% kaldpresset olje fra solsikkefrø, jojoba og tigernøtter. Når ingrediensene kaldpresses, beskyttes også de aktive ingrediensene i produktet, og oljene blir mer effektive. Ingrediensene er nøye valgt ut, og har små molekyler som gjør at de ikke sitter på toppen av huden som et fetende lag, men trenger dypt inn og gir fukt. Dette er altså lette oljer som ikke tetter porene! Signature Face Oil er proppfull av gode aminosyrer, antioksidanter og Vitamin B, C og E som reparerer og beskytter ødelagt hud. Jojoba er også kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper, og roer derfor ned irritert hud – selv sensitive hudtyper vil ha godt av denne oljen.

Skin Booster Milk Oil Serum

Trenger du å gi gusten og sliten hud litt ekstra glød, kan Skin Booster Milk Oil Serum være det rette produktet for deg. Skin Booster er en blanding mellom serum og olje, og har dermed en noe lettere konsistens – perfekt hvis du ikke liker følelsen av oljer på huden. Den inneholder 10% melkeproteinekstrakt, som holder på hudens fuktighet, i tillegg til oljer fra geranium, grapefrukt og basilikum, som sammen med niacinamider og adenosiner øker cellefornyelsen og forbedrer både hudteksturen og hudtonen. Med andre ord: sliter du med synlige aldringstegn som rynker, fine linjer eller pigmentflekker, er dette et supert produkt å tilføye hudpleierutinen.

All Day Tight Make Up Setting Fixx

Hvem har vel ikke opplevd at sminken smelter av i løpet av dagen? Kjenner du deg igjen i dette problemet, er et godt tips å investerer i en god makeupspray. All Day Fixx er en helt unik settingspray for sminke, og et av So Naturals mest kjente produkter. Sprayen kontrollerer olje- og talgproduksjon, og holder sminken på plass hele dagen, samtidig som den gir huden fukt med næring fra sitron, tetre og centella asiatica. Bruk den før du påfører sminken slik at den absorberes inn i huden på en optimal måte, og avslutt så med et lag når du er ferdig slik at sminken ikke “flytter på seg” i løpet av dagen. En favoritt blant koreanske makeup-artister i over 10 år!

pH 5.5 Red Ampoule Mask

Denne knallrøde og supertynne sheetmasken er en del av «The Red Series», og er en balanserende sheetmaske for de som sliter med irritert eller rødlig hud. Den fungerer spesielt utmerket etter peeling eller eksfoliering, da den hjelper huden med å returnere tilbake til sin optimale pH-verdi. Sheetmasken inneholder hele 30 ml med essens av centella asiatica, tetre, aloe vera og kamille: alle fire er ingredienser som reduserer irritasjon i huden.

Facial Design Pink Mud Mask

Endleig er en leiremaske på plass! Facial Design Pink Mud Mask er en sheetmaske av leire som stivner på huden. Masken er full av mineraler fra en blanding med aktivert vulkansk aske og planteekstrakter som drar talg, olje og smuss ut av huden din. Den inneholder 20% kaolinleire, som har en dyptrensende effekt, og hjelper med å absorbere opp overflødig talg samtidig som den fjerner døde hudceller. Masken kan brukes av alle hudtyper, men passer særlig for de med uren eller fet hud.

Cera + Peptide Eye Smooth Cream

Fordi huden rundt øynene er tynnere og mer enn resten av ansiktet, anbefaler vi alltid å bruke en øyekrem. Med sitt innhold av peptider og ceramider, øker Cera Plus Peptide Eye Smooth Cream elastisiteten og fuktigheten rundt øynene. Kremen inneholder også 1% argireline som er en form for peptide som strammer opp, glatter ut rynker og gir et våkent uttrykk til trette øyne.

Cera + Peptide Ceramide Cream

I samme serie som øyekremen finnes også Ceramide Cream, en krem som ikke bare gir fukt og styrker hudbarrieren, men som også minsker aldringstegn og strammer opp huden. Kremen inneholder ceramider og peptider, i tillegg til fuktighetsgivende olje fra meadowfoam-frø, hyaluronsyre og panthenol, og anti-inflammatorisk sheasmør. Kremen passer deg som har tørr og gusten hud og som ønsker lettvektig fukt og glød.

Hvilket produkt gleder du deg mest til å prøve ut? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *