Vi lanserer I’m In Love RoseHeart

Forpakningen til vårt nye merke var det første som fanget oppmerksomheten vår, men da vi fikk prøve selve produktene ble vi overbevist om at dette måtte bli SkinSecrets nye merke. Vi introduserer derfor I’m in love: Roseheart, som baserer produktene sine på roseblomsten og plantenes gode antioksidanter. Vi har valgt å ta inn to håndkremer og to sheetmasker som fint kan inngå i en daglig fuktighetsgivende rutine – og så er det heller ikke feil at designet er så Instagram-vennlig!

Hvorfor RoseHeart?

Bruk av rosevann i hudpleie strekker seg helt tilbake til Cleopatra oldtidens Egypt: historikere sier nemlig at hun pleide å bade hele kroppen i rosevann. Og det med en god grunn! Nå vet vi at rosevann inneholder naturlige antioksidanter som forhindrer og reparerer skadet hud, pluss at det har antimikrobielle egenskaper, som vil si at det dreper bakterier uten å forstyrre hudens balanse. Bruk av roser som ingrediens har definitivt også tatt en stor plass i den koreanske hudpleieverdenen, og nå finnes denne blomsten i produkter som skal redusere irritasjon, øke elastisiteten i huden og balansere hudoverflaten. I tillegg til denne pleiende blomsten, inneholder RoseHearts masker og kremer også en rekke andre næringsrike planteekstrakter og oljer som gir varig fukt.

Sheetmasker som passer sensitiv hud

Begge sheetmaskene fra RoseHeart inneholder serumlignende essens full av antioksidanter og aminosyrer, som beskytter huden mot for eksempel frie radikaler, og dermed bygger opp ødelagt hud. Selve designet til sheetmasken er rosa og har søte hjerteformede hull til øynene, og er laget av PLA-materiale fra 100% mais, som vil si at de er økovennlige og nedbrytbare. Maskene er dermatologisk testet, og passer utmerket for de med sensitiv hud.

Ultra Nourishing Pink Mask inneholder jojobaolje og arganolje som er fulle av omega-fettsyrer og dermed også utrolig fuktighetsgivende. Selv om dette er oljer, er de ikke fetende og de tetter heller ikke porene. Dermed er produkter med disse oljene passende både til kombinasjonshud og til tørre og dehydrerte hudtyper. Denne masken inneholder i tillegg ekstrakt fra agurkurt (også kjent som hjulkrone), som er antibakteriell og anti-inflammatorisk, og til slutt også ekstrakt fra melkeprotein, som sørger for at huden holder på fuktigheten og jevner ut hudtonen.

Intensive Calming Pink Mask passer for deg med sensitiv kombinasjonshud, og aknehud. I tillegg til agurkurtekstrakt, inneholder denne masken kjente beroligende og anti-inflammatoriske ingredienser som ekstrakt fra lakrisrot, aloe vera, centella asiatica, og propolis. Disse plantene har også bakteriedrepende egenskaper, og derfor passer masken godt til de som sliter med akne og kviser men som ikke ønsker å bruke masker med oljer i seg.

To håndkremer for slitne hender

Sliter du med røff tekstur, tørre hender eller skadde negler, er det lurt å smøre hendende godt inn i løpet av dagen, og da særlig etter at du har vasket dem med såpe. RoseHearts håndkremer gir langvarig fukt med en deilig duft som varer, og har en silkemyk konsistens som ikke kleber og trekker raskt inn i huden. De kommer i tuber på 50ml, og er dermed perfekt å ha med seg i vesken eller jakkelommen.

Classy Cotton Hand Cream har en frisk og ren duft som kan minne om duften av nyvasket sengetøy. Den inneholder mange av de samme næringsrike og fuktighetsgivende ingrediensene som sheetmaskene, som for eksempel arganolje og aloe vera. Kremen inneholder også ekstrakt fra damask-rosen og sheasmør, som begge er rike på vitamin A, C og E. Dette er vitaminer kjente for å jevne ut både hudtone og hudtekstur, og de kan fint også brukes til pleie på hendene. Vil du få bukt på aldringstegn som slapp hud og pigmentflekker, bør du velge denne.

Rose Blossom Hand Cream har en frisk roselukt og gir langvarig fukt til slitne hender. Kremen inneholder ekstrakter fra centella asiatica, hvitknapp og havrekjerne, som til sammen gir glød og spenst til slapp hud. Langvarig fuktighet får du fra arganoljen, og ekstrakten fra koreansk alm inneholder antioksidanter beskytter mot frie radikaler og beskytter samt styrker den solutsatte huden på hendene. Denne kremen passer alle hudtyper.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *