NYHET: LED-maske fra Puriskin!

Ventetiden er over og endelig er den eksklusive LED-masken fra Puriskin å få tak i hos oss! Å behandle huden ved hjelp av LED-lys har blitt svært populært de siste årene, og kjendiser som Kate Moss og The Kardashians er bare noen av dem som har sverget til LED-lys behandling. Det er ikke så rart med tanke på at dette er en virkningsfull og effektiv behandling, som tidligere har vært forbeholdt profesjonelle salonger. Vi vet at mange av dere har gledet dere like mye som oss, så vi er storfornøyd med å annonsere denne gladnyheten!

Fordelene med LED-lys behandling

Uansett om du sliter med slapp og rynkete hud, eller akne og inflammasjon, er LED-lys en super behandlingsform. Men hvordan kan egentlig lys utgjøre noen forskjell for huden? Vi forklarer!

Forkortelsen LED står for lysemitterende diode, og er en lyskilde med ensfarget lys. Lysterapi med LED er faktisk en metode utviklet av NASA, for å hjelpe astronauter med å reparere hudens bindevev ute i verdensrommet. En LED-maske  fungerer ved å avgi ulike lys på ulike bølgelengder, som gjerne har forskjellige farger.

For eksempel vil blått LED-lys jobbe med å regulere oljeproduksjon og eliminere bakterier, noe som er supert for aknehud. Rødt LED-lys gjør en god jobb med å berolige irritasjon og motvirke rødhet, og passer godt for hud som trenger lindring. For anti-age fordeler, er infrarødt lys det mest effektive. Det lurer nemlig huden til å tro at den er skadet, noe som setter hudcellene i gang med en naturlig reparasjonsprosess. Dermed stimuleres både kollagen- og elastinproduksjonen i huden for å reparere skadene, som over tid vil gi en strammere, glattere og mer elastisk hud. Terapien er absolutt ikke farlig og vil kun føre til forbedret hudkvalitet.

PURISKIN Plus LED Mask

Da vil skulle ta inn en ny LED-maske hos oss, ønsket vi en som var både virkningsfull, enkel å bruke og av god kvalitet. PURISKIN Plus LED Mask er lettvektig og kobles enkelt til en batteribank, slik at man ikke er avhengig av en stikkontakt. Den har 66 LED-lys og 4 ulike programmer, slik at du kan velge hvilken hudutfordring du vil fokusere på.

Lysprogrammmene man kan velge mellom er:

  • Aknebehandling, som motvirker kviser og strammer opp porer.
  • Lindrende behandling, som beroliger og lindrer inflammasjon og rødhet.
  • Anti-age behandling, som strammer opp huden og øker elastisitet.
  • Fullstendig behandling, som kombinerer alle lysene og jobber mot en jevnere, glattere, strammere og renere hud.

De forskjellige LED-lysene jobber altså med huden på forskjellige nivåer, for å behandle den spesifikt. Masken skal brukes som siste steg i hudpleierutinen, og vi anbefaler å velge produkter uten sterke syrer dersom man skal bruke masken over. Velg for eksempel gjerne et fuktighetsgivende serum med hyaluronsyre, fremfor et med AHA- eller BHA-syre.

Sikre deg din Puriskin Plus LED Mask her!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *