NYHET: Vi lanserer Abib!

Abib er et supertrendy koreansk hudpleiemerke med høy integritet som produserer luksuriøse high-end produkter på et minimalistisk vis. De fokuserer på naturlig og effektive ingredienser kombinert med vitenskap og har som mål å levere ren og perfeksjonert hudpleie. 

Selve navnet Abib betyr “den første måneden” og reflekterer deres visjon om å hjelpe huden tilbake til sitt naturlige utgangspunkt. Forurensing og andre stressfaktorer kan nemlig bidra å svekke hudens evne til å balansere og beskytte seg selv. For å gjenoppnå dette vil Abib med sine produkter øke hudens selvgenererende kraft. Dette oppnås blant annet ved bruk av sunne ingredienser som tilfører fuktighet, bremser hudens aldringsprosess, fjerner døde hudceller og styrker hudens beskyttelsesbarriere.  

Produktene vi har tatt inn og deres ingredienser

Vi har valgt å ta inn hele 11 produkter, som er like estetisk pene som de er gode for huden! Ingrediensene som går igjen er blant houttuynia cordata, også kjent som den sørasiatiske planten heartleaf, en av våre absolutt favorittingredienser. Den regulerer talgproduksjonen, motvirker akne og har en kjølende effekt. Mange av produktene inneholder også ekstrakt fra den populære, anti-inflammatoriske urten centella asiatica som lindrer irritasjon og rødhet. I tillegg til sodium hyaluronat som er et vannløselig salt som naturlig finnes i hyaluronsyre, og gir dyp, langvarig fuktighet. 

Mild Acidic pH Sheet Mask

Mild Acidic pH Sheet Mask er en serie sheetmasker som holder en mildt syrlig og lav pH-verdi, lik hudens egen pH-verdi. Dette bidrar til å balansere hudbarrieren, forebygge irritasjon og gi frisk og ren hud. Hver sheetmaske er laget av ALBAM, en kombinasjon av albumin (eggehvite) og bambus som er designet for å forbedre hudens elastisitet og transportere næringsstoffer dypt ned i hudlagene. 

Mild Acidic pH Sheet Mask Heartleaf Fit har en mildt eksfolierende effekt og behandler ubalansert hud ved hjelp av planteekstrakten fra houttuynia cordata, også kjent som heartleaf. I tillegg inneholder den centella asiatica og lakrisrotekstrakt som jevner ut hudtonen, reduserer urenheter og motvirker aldringstegn. Masken passer derfor ypperlig for deg med akne-utsatt, hud da den både lindrer irritasjon og regulerer talgproduksjonen.

Mild Acidic pH Sheet Mask Aqua Fit gir massevis av deilig fuktighet og hydrer huden helt ned i det dypeste hudlaget. Hyaluronsyre og ceramid opprettholder og styrker hudens beskyttelsesbarriere, samtidig som probiotikaen lactobacillus ferment har en behagelig beroligende effekt på irritert hud. 

Mild Acidic pH Sheet Mask Honey Fit kombinerer næringsrike olje fra avokado med pleiende honningekstrakt, og etterlater huden myk og strålende. Den inneholder også gurkemeie som virker både anti-inflammatorisk og antimikrobiell. I tillegg inneholder gurkemeie masse antioksidanter, hjelper til å behandle akne, eksem og urenheter, samt jevner ut hudtonen. Disse naturlige ingrediensene gjør dette til en perfekt maske for problematisk og ubalansert hud!

Mild Acidic pH Sheet Mask Yuja Fit er masken for deg med sliten og gusten hud, som trenger en skikkelig energiboost etter mange grå og mørke måneder. Yuja Fit er som en deilig sommerdag i form av en maske, og er full av vitamin C fra sitrusfrukten yuja. Sammen med allantoin bidrar vitamin C til å lysne og jevne ut hudtonen, gi fuktighet, redusere fine linjer og tilføre huden en naturlig glød.

Gummy Sheet Mask

Gummy Sheet Mask er en serie sheetmasker laget av mikrofiber som fester seg til huden og lar de aktive ingrediensene virke på et dypt nivå.

Gummy Sheet Mask Milk Sticker har en tykk, kremet konsistens og inneholder blant annet melkeprotein-ekstrakt som pleier huden, tilfører fuktighet og lysner mørke områder. I tillegg dannes en beskyttende film på huden som bevarer fuktigheten, og huden etterlates silkemyk. Niacinamid er effektiv mot urenheter, pigmentering og fine linjer.

Gummy Sheet Mask Heartleaf Sticker beroliger sensitiv, irritert og uren hud ved hjelp av houttuynia cordata og centella asiatica. Masken passer perfekt for problemhud som trenger avslappende lindring. Aminosyren arginin beskytter huden mot frie radikaler og stimulerer hudens blodsirkualsjon, som bidrar til en frisk og ung hud. 

Gummy Sheet Mask Madecassoside Sticker kombinerer de samme pleiende og beroligende ingrediensene som vi finner i Heartleaf Sticker med fuktighetsgivende sodium hyaluronat. Masken har en behagelig kjølende effekt og er den ultimate løsningen når man trenger å roe ned huden og tilføre dyp fuktighet. Best of both worlds!

Gummy Sheet Mask Aqua Sticker er redningen for tørr og dehydrert hud. Også denne masken inneholder de effektive ingrediensene sodium hyaluronat og centella asiatica. I tillegg tilfører den ekstra fuktighet og pleie fra blant annet trehalose og panthenol, og etterlater huden glødende og duggfrisk! Trepeon-ekstrakt er full av antioksidanter og gir ekstra beskyttelse og avslappende lindring til irritert og sensitiv hud.

Luminous Serum Melting Vita

Lumionius Serum Melting Vita er et lettvektig serum som ved hjelp av blant annet edelweissekstrakt, vitamin E og Q10 bidrar til å øke hudens egne produksjon av kollagen og hyaluronsyre. I tillegg beskyttes huden mot frie radikaler, aldringstegn blir redusert og huden etterlates med en sunn og frisk glød. Propolisekstrakt virker bakteriehemmende, balanserende og styrkende på hudens beskyttelsesbarriere. Dette serumet kan med andre ord beskrives som energi på flaske og tilfører huden nytt liv med kun et par dråper. 

Hand Cremé Type V og Hand Cremé Type W

De siste produktene vi har fått inn fra Abib er Hand Cremé Type V Fragrant Tube og Hand Cremé Type W Fragrant Tube. Håndkremene er inspirert av kunstneren Vincent van Gogh og Beethovens pianostykke “Waldstein”. Type V har en frisk sitrusduft, absorberes raskt og gir pleie fra sheasmør, portulakkekstrakt og moringaekstrakt. Type W har en herlig duft av søt frukt og inneholder vaselin som både tilfører fuktighet og danner et beskyttende lag rundt huden. Begge håndkremene tilfører fukt til tørre hender, og Type W passer perfekt dersom huden på hendene er irritert etter for eksempel hyppig håndvask.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *