NYHET: yngre hud med SkinSecret Chom Chom Led Beauty Mask!

En økende trend i hudpleieverdenen er at behandlinger som vanligvis blir utført i profesjonelle salonger nå har blitt tilgjengelig for bruk hjemme på badet eller soverommet. Lysterapi og LED-masker er et godt eksempel på nettopp dette. Du har kanskje sett flere kjendiser på Instagram bruke disse robotlignende maskene mot alt fra akne til rynker og pigmentflekker? Denne uken forteller vi deg alt du trenger å vite om LED lysterapi!

Hvordan fungerer LED-masker?

LED er en forkortelse for lysemitterende diode, en lyskilde med ensfarget lys. Lysterapi med LED ble i utgangspunktet utviklet av NASA for å hjelpe astronauter med å reparere bindevev mens de var ute i verdensrommet. Maskene fungerer ved at de avgir ulike bølgelengder av lys som lurer huden til å tro at den er skadet. Dermed settes en naturlig reparasjonsprosess i hudcellene i gang. For å reparere skadene stimuleres kollagen- og elastinproduksjonen i huden, og resultatet er forbedret hud over tid. Terapien er totalt ufarlig og vil kun føre til forbedret hudkvalitet.

View this post on Instagram

New toy ?❤️? #LEDmask #ledlighttherapy #skincareroutine

A post shared by Susan Su (@susansuperwoman) on

Vi lanserer SkinSecret Chom Chom Led Beauty Mask!

Vi ønsker å gjøre lysbehandling tilgjengelig for dere også, og har dermed fått inn et veldig begrenset antall av den eksklusive LED-masken fra IK Medico. Masken har et 3D-design som buer seg rundt ansiktet og hele 576 LED-lys, sammenlignet med andre masker på markedet som kun har 100-200. Dette gjør at masken sitter godt på og behandler hele ansiktet fra alle vinkler.

Kjøp SkinSecret Chom Chom Led Beauty Mask her:

Masken har fire forskjellige lysprogrammer: rød, gul, grønn og multi med ulike bølgelender som trenger 1-5 mm ned i huden. Grønn har en bølgelengde på 500 nanometer og vil berolige irritert hud og jevne ut hudtonen, mens gult lys (550 nm) forbedrer sensitiv og rødlig hud. Rødt lys (650 nm) jobber med aldringstegn som rynker og fine linjer, hudtone og tekstur. Det røde lyset vil også booste effekten av f.eks vitamin C som du har påført tidligere i dagen før lysterapien. Det siste lysprogrammet har alle fargene (går fra rødt til gult til rødt igjen og til slutt grønt lyst) og gir en total regenerering av huden. Dette programmet har samtidig et N-IR-nivå (near infrared) som er den mest effektive behandlingen med bølgelengder på 750 mm, som vil sørge for at kollagen- og elastinproduksjonen stimuleres for at huden skal beholde den ungdommelige spensten. LED-masker med N-IR nivå er veldig vanlig å bruke på profesjonelle hudklinikker og ikke så vanlig til hjemmebruk på grunn av kostnaden det tar å utvikle en slik maske. Det vil si at man med Chom Chom LED Beauty Mask får eksklusiv og effektiv behandling gang på gang uten å måtte dra til en hudklinikk.

chom-chom-lydprogrammer

Prøv det selv!

Start med et renset ansikt og påfør fuktighetsgivende toner, essens, serum og fuktighetskrem. Velg lettvektige produkter slik at bølgelengdene lettere penetrere huden, som for eksempel serumet Sioris Bring The Light Serum eller NEOGEN Real Ferment Micro Serum og fuktighetskremen BY ECOM Pure Calming Cica Cream, eller ISNTREE Hyaluronic Acid Moist Cream. Om du ønsker å bruke en tykkere nattkrem, så anbefaler vi at du venter til etter lysterapien med å påføre.

Aktive ingredienser?

Pass på at produktene du bruker er milde og fuktighetsgivende, og ikke inneholder ingredienser som retinol eller høye prosenter av syrer som AHA og BHA. IK Medico som har utviklet LED-masken påpeker at det ikke er farlig å benytte kremer med syrer før lysterapien, men om man vil være på den sikre siden kan slike ingredienser påføres etter behandlingen, eller på morgenen den samme dagen du skal bruke LED-masken i kveldsrutinen din. LED-masken bør ikke brukes sammen med vanlige sheetmasker, men kan brukes med gjennomsiktige hydrogel-masker slik at lyset kan lett komme seg igjennom.

LED-terapi kan behandle en rekke hudutfordringer, men man vil ikke se resultater etter én enkel behandling, enten det er hos hudpleier eller hjemme. Masken bør derfor brukes 4-7 ganger i uken med det lysprogrammet du selv foretrekker i 1-2 måneder for å se tydelig resultat, selv om noen merker effekten etter cirka 2 ukers bruk.

Er det trygt å bruke?

Chom Chom har sørget for at spekteret av lys som brukes er 100% fri for UV-lys og blålys, slik at masken er helt trygg å bruke. Masken er CE-merket og vil ikke skade huden eller øynene. Følg bruksanvisningen nøye, men er du lyssensitiv, tar medisiner som gjør deg lyssensitiv eller har hud-og/øyesykdommer bør du rådføre deg med din lege før du tar i bruk hvilken som helst LED-maske.

Kjøp SkinSecret Chom Chom Led Beauty Mask her:

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *