Nyheter fra LA´DOR!

Vi kan endelig dele noen nyheter med dere! Denne gangen er det to godbiter til håret som har landet i hyllene hos oss, nemlig Thermal Protection Spray og Premium Morocoo Argan Hair Oil fra LA´DOR! LA´DOR er et koreansk hårpleiemerke som utvikler profesjonelle produkter med naturlige og trygge ingredienser. Disse nyhetene er perfekte for å pleie og opprettholde et sunt og frisk hår gjennom sommeren!

LA´DOR Thermal protection Spray

Bruker du ofte varmeverktøy for å style håret? Da kommer du til å elske denne! Den første nyheten ut er nemlig en varmebeskyttende spray som minimerer skaden fra stylingprodukter. Sprayen inneholder hele 17 ulike aminosyrer og proteiner, som både vil reparere og styrke håret, samtidig som det beskytter mot ytterligere skade. Den etterlater også håret mykt og glansfullt, og tilfører masse fukt til tørt hår.

Før du bruker sprayen er det viktig å riste flasken godt. Hold den så ca. en armlengde fra hodet, og spray jevnt over hele håret. Videre kan du føne eller style håret som vanlig.

LADOR PREMIUM Morocco Argan Hair Oil

En god hårolje er et viktig steg for å holde håret sunt og friskt. Nyheten Premium Morocco Argan Hair Oil består av en blanding av arganolje, vitamin E, jojobafrøolje og olivenolje. Sammen gir disse massevis av fukt og en superfin glans til håret. Fettsyrene i håroljen bidrar også til å opprettholde et sterkt og sunt hår. Denne kan enten fordeles jevnt i håndkletørt hår, eller brukes som siste finish etter du har stylet håret.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *