Nytt år, på tide å detoxe huden!

Vi er inne i et flunkende nytt år, og huden din er ikke på sitt beste etter en lang periode med festing, sene kvelder, fet mat og godsaker. Du har kanskje ikke tatt mest vare på huden din i julen, men fortvil ikke. I denne artikkelen skal vi gå igjennom produkter som hjelper din hud med å fornye seg selv, og som får den til å gløde fra innsiden og ut. Her får du tips om produkter du enkelt kan implementere i din rutine og som får deg til å gå fra gusten til fresh på kort tid.

Grønn juice for huden

Rens som balanserer

Sliter du med urenheter etter den festlige sesongen, og føler at huden din trenger en skikkelig dyprens er Klavuu Blemish Care Bubble Cleanser et godt alternativ til rens. Den har naturlig salisylsyre- og te-treekstrakter, renser porene og trekker ut smuss. I tillegg lindrer den stresset hud samt gjenfukter en dehydrert hudtype. Skummet er lett og mykt og etterlater ingen tørr eller stram følelse.

Toner som styrker

HELLOSKIN sin Yes I Am Toner AHA 5% er en alkoholfri toner som inneholder 5% AHA syre, og fjerner døde hudceller på en skånsom måte. Den inneholder også panthenol som gir masse fukt, og urteekstrakter som hjelper til med å fornye huden. Dette er mer enn bare et “ansiktsvann”, med denne toneren får du en balansert, godt hydrert hud med jevn overflate og hudtone. I tillegg passer den alle hudtyper!

Serum som gir næring

Et godt serum kan virkelig forvandle huden din til det bedre, og vi trenger vel alle en potent dose næring etter en usunn periode. I’M FROM sitt Ginseng Serum er et godt eksempel på et slikt serum. Med hele 7,98% ginseng gir den næring og et naturlig løft til huden. Den øker elastinproduksjonen og forvandler gusten og grå hud til glødende og spenstig. Også super på å jevne ut hudtone og redusere pigmentflekker. Stort pluss for at også denne passer alle hudtyper.

Maske som lindrer og hydrerer

De fleste føler seg hakket freshere etter en god maske, og det er her I’M FROM sin Vitamin Tree maske briljerer. Dette er en luksuriøs spamaske som inneholder naturlige ingredienser som hjelper din hud til å bli klarere, mykere, sterkere og mer spenstig. Den styrker huden, reduserer porer og er en super behandling de dagene man sliter med irritert og rød hud. Hvis du er en av de som føler huden din har blitt oversett den siste tiden, vil denne masken hjelpe deg på vei til en sunnere hud.

Skin rehab starter nå!

Hvis du, som undertegnede, har drukket litt for mye vin og sukkerholdige drinker gjennom julesesongen er det sannsynlig at huden din har sett bedre dager. Som de fleste vet er alkohol en skikkelig versting når det kommer til huden din. Det er svært dehydrerende og sukkernivået i drinker og vin spesielt resulterer ofte i urenheter.

Det sies at det tar opptil 28 dager før man ser effektene av å ikke drikke alkohol, men hvis det er urealistisk å ha en helt hvit januar, lønner det seg likevel å minimere inntaket og selvfølgelig – vann, vann og mer vann. Hva man putter i kroppen har selvfølgelig en effekt på det ytre, så det er på tide og bytte ut ribba med grønnsaker, sunne proteiner og frukt i stedet for marsipangrisen. Ved hjelp av produktene ovenfor i kombinasjon med en smule sunnere livsstil, vil du se forskjell på huden din raskt.

Skrevet av

SkinSecret logo

SkinSecret

SkinSecret tilbyr kvinner og menn de aller beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og vakker hud, og vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *